godlikE Kilopat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 603 Makaleler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mart 2022 #1 Merhaba fotoğrafta görüldüğü gibi görev çubuğunun sağ tarafındaki tarih-saat, internet ve ses ikonları aşağıya kaydı. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Merhaba fotoğrafta görüldüğü gibi görev çubuğunun sağ tarafındaki tarih-saat, internet ve ses ikonları aşağıya kaydı. Bunu nasıl düzeltebilirim?
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 18 Mart 2022 #2 Görev yöneticisinde Windows gezginini yeniden başlatmayı dener misiniz?
godlikE Kilopat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 603 Makaleler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mart 2022 #3 Silinen üye dedi: Görev yöneticisinde Windows gezginini yeniden başlatmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu bayağıdır böyle denemiştim önceden düzelmedi. Şimdi yine denedim fakat aynı.
Silinen üye dedi: Görev yöneticisinde Windows gezginini yeniden başlatmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu bayağıdır böyle denemiştim önceden düzelmedi. Şimdi yine denedim fakat aynı.
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #4 Görev çubuğunu küçülttüyseniz aşağıya doğru kayabiliyor.
godlikE Kilopat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 603 Makaleler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mart 2022 #5 Spydea dedi: Görev çubuğunu küçülttüyseniz aşağıya doğru kayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet öyle bir şey yapmıştım sanırsam.
Spydea dedi: Görev çubuğunu küçülttüyseniz aşağıya doğru kayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet öyle bir şey yapmıştım sanırsam.
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #6 godlikE dedi: Evet öyle bir şey yapmıştım sanırsam. Genişletmek için tıkla... Görev çubuğu boyutunu normale alınca düzeliyor.
godlikE dedi: Evet öyle bir şey yapmıştım sanırsam. Genişletmek için tıkla... Görev çubuğu boyutunu normale alınca düzeliyor.