HamzaSamur Centipat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #1 Merhaba, bugün Windows 11 yükledim sorunsuz çalışıyor fakat görev çubuğu simgelerini tekrar sola nereden alabilirim?
Merhaba, bugün Windows 11 yükledim sorunsuz çalışıyor fakat görev çubuğu simgelerini tekrar sola nereden alabilirim?
Çözüm Pismaniyee 2 Temmuz 2021 HamzaSamur dedi: Merhaba, bugün Windows 11 yükledim sorunsuz çalışıyor fakat görev çubuğu simgelerini tekrar sola nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows 11 görev çubuğunun yeri değişebiliyor mu? Normalde ben görev çubuğunu sağ tarafta kullanıyordum ama şu an eski yerinde duruyor ve bir türlü yerini değiştirmeyi başaramadım. Acaba yerini değiştirmek mümkün mü? www.technopat.net
HamzaSamur dedi: Merhaba, bugün Windows 11 yükledim sorunsuz çalışıyor fakat görev çubuğu simgelerini tekrar sola nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows 11 görev çubuğunun yeri değişebiliyor mu? Normalde ben görev çubuğunu sağ tarafta kullanıyordum ama şu an eski yerinde duruyor ve bir türlü yerini değiştirmeyi başaramadım. Acaba yerini değiştirmek mümkün mü? www.technopat.net
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 2 Temmuz 2021 #11 HamzaSamur dedi: İlk mesaj. Sonrada 2. mesaja baktım. İlk mesajla sorunumu çözdüm. İkinci mesajın bildirimini gördüğümde. Sonrasını bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım. Gerekli raporu gönderdim. Yakın zamanda ilgili mesaj çözüm olarak işaretlenir. Artı 0 Eksi
HamzaSamur dedi: İlk mesaj. Sonrada 2. mesaja baktım. İlk mesajla sorunumu çözdüm. İkinci mesajın bildirimini gördüğümde. Sonrasını bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım. Gerekli raporu gönderdim. Yakın zamanda ilgili mesaj çözüm olarak işaretlenir.