Windows 11'de Görev Yöneticisi'nde çalışan uygulamalar okunamıyor

Gonuldagi

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Windows 11 görev yönecisinde uygulamalar sürekli değişerek çalışıyor ortalama CPU kullanımı %5-10% vardır.
Sürekli değişiyor 23 de gördüm 0 olduğu oluyor neyin çalışıp neyin kapandığını laptop olunca kestirmek mümkün değil.
Sadece 1 tanesinin göre bildim 5 dk takip ederek oda hizmetlerde yok. Laptopun dayanıklı pilini öldürü bu böyle çalışırsa,
Service beş dakikada bir %23'e çıkarıyor o da normal. Diğerleri uzun olunca okuyamıyorum.

Bir de Pro sürüm kurulu. Deneyim diye keyde almadım. Oyun bilgisayarı değil.
Daha 3 gün oldu sistemi kuralı normalde laptop Wireless hariç her şeyi güncellemelerden hallediyormuş.
Ben Intel driver Support yükledim. Ondan önce sürücüleri elle kurdum. Acaba ondan mı diyorum.
10 yıllık CPU bile böyle meşgul değil.

Bir de Windows 11 Pro Retail key keysofttan alınır mı? Daha uygun satan var mı (Microsoft hesabına bağlanan key).
SağlamLisans'ı biliyorum da büyük sitelerde Microsoft hesabını bağlanır mı diye sorunca dökülüyorlar bir de Retail yazmışlar.
Ama garanti yoksa sağlamdan %5 kuponumuzda alırız. Keysoft da iyi benziyor mesaj attım otomatik mesai dışındayız mesajı geldi.

Çok normal durum. Her process yeni bir thread veya process yaratır ve sonlandırır. Şahsen örnek vermek gerekirse: WinUI 3 projesi geliştiriyorum. Çalıştığı anda onlarca yazılım çalışıyor, görevini yerine getirip sonlandırıyor kendini. Yâni bahsettiğiniz durum çok normal. Ek olarak:
Hizmet != Görev
Yâni ayrıntılarda veya genel kısımda görünen her şey hizmetlerde gözükmez. Çünkü aynı şey değiller. Eğer şüpheniz varsa bütün görev yöneticisinin görüntüsünü atar mısınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı