Y Yohyeaa Picopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #1 Konu başlıktan bellidir, Windows 11'i kurdum. Ama Windows 10'daki gibi direk varsayılan yapamıyoruz. Bir sürü bölümlere ayırmışlar uzantıları Microsoft Edge gözükenlerin hepsini mi Google Chrome yapmam gerekiyor? Edge'yi hiç sevmiyorum kullanmamda.
Konu başlıktan bellidir, Windows 11'i kurdum. Ama Windows 10'daki gibi direk varsayılan yapamıyoruz. Bir sürü bölümlere ayırmışlar uzantıları Microsoft Edge gözükenlerin hepsini mi Google Chrome yapmam gerekiyor? Edge'yi hiç sevmiyorum kullanmamda.
Çözüm Recep Baltaş 8 Ekim 2021 Windows 11'de Varsayılan Tarayıcı Nasıl Değiştirilir? Ayarlar->Uygulamalar->Varsayılan uygulamalar'a girin. Aşağı kaydırın ve yeni varsayılan olmasını istediğiniz tarayıcıyı seçin (ör. Google Chrome). Burada HTTPS ve HTTP altındaki geçerli varsayılan tarayıcıyı Chrome yapın:
Windows 11'de Varsayılan Tarayıcı Nasıl Değiştirilir? Ayarlar->Uygulamalar->Varsayılan uygulamalar'a girin. Aşağı kaydırın ve yeni varsayılan olmasını istediğiniz tarayıcıyı seçin (ör. Google Chrome). Burada HTTPS ve HTTP altındaki geçerli varsayılan tarayıcıyı Chrome yapın:
2 29028 Kilopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 1.045 Makaleler 2 Çözümler 8 8 Ekim 2021 #2 Umarım işine yarar Artı 0 Eksi
osrt91 Hectopat Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 602 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #3 Windows 10 yola çıkarak bakabilir misiniz? Ayarlar -> Uygulamalar > Varsayılan Uygumalardan Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Ekim 2021 #4 Windows 11'de Varsayılan Tarayıcı Nasıl Değiştirilir? Ayarlar->Uygulamalar->Varsayılan uygulamalar'a girin. Aşağı kaydırın ve yeni varsayılan olmasını istediğiniz tarayıcıyı seçin (ör. Google Chrome). Burada HTTPS ve HTTP altındaki geçerli varsayılan tarayıcıyı Chrome yapın: Artı 0 Eksi Çözüm
Windows 11'de Varsayılan Tarayıcı Nasıl Değiştirilir? Ayarlar->Uygulamalar->Varsayılan uygulamalar'a girin. Aşağı kaydırın ve yeni varsayılan olmasını istediğiniz tarayıcıyı seçin (ör. Google Chrome). Burada HTTPS ve HTTP altındaki geçerli varsayılan tarayıcıyı Chrome yapın: