Windows 11'de GTA 5 kasıyor

9800GT en eski kartlarımdan bee. GTA 5'i açıyor mu cidden DX desteğinden dolayı zamanında emekli etmiştim. Arkadaşların dediği gibi biraz tarihi eser zorlamayın fazla
Bende HD4650 var o da açıyor

Windows 11 için +8GB RAM kullanmak şart. Yoksa sıkıntı çıkıyor. Windows 10'a ya da başka bir Windows sürümüne geri dönmelisin başka çözüm yolu göremiyorum.

Son düzenleme:

Windows 7'ye geçebilirsiniz.

Bu sistemle Windows 11'e nasıl geçtiniz?

SSD'ye guvenmissiniz sanırım RAM'leriniz yetmiyor onu geçtim islemciniz de eski 10 ilk sürüm ya da 8.1 çok iyi olur GTA 5 20 30 FPS alırsınız Max.

Windows 7 ne hocam mağarada mı yaşıyor 8.1 veya 10 ideal.

10 ideal mi? Herhalde ironi yapıyorsunuz çünkü bu sistem ile tam performans almak isteyen biri neden Windows 10'a geçsin ki? Ben Windows 7 kullandığım için onu önerdim ama elbette güncelliğini tamamen yitirmiş bir eski işletim sistem ama herhangi bir antivirüs uygulamasıyla özellikle Kaspersky ile kullanılabilir bir işletim sistemi oluyor. Konu sahibi 10 kullanmak isterse sadece LTSC versiyonunu indirmesini öneririm ve üstüne debloat yaparsa daha iyi olur veyahut 8.1 kullanabilir ve debloat yaparsa yine daha iyi olur çünkü Windows 7, 8.1 ve 10 aralarında RAM ve CPU kullanımlarını kıyaslayınca 7 hepsine fark atar ama bu iyi bir işletim olduğunu göstermez. Dediğim gibi güncel olmayan işletim sistemi kullanmak ne kadar sağlıksızdır bilmem ama kullanıcı sayısı açısında topu topu 2-3 seneye Windows XP konumuna gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…