Çözüldü Windows 11'de GTX 1060 çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

arifhakann

Hectopat
Windows 11'e yükseltme yaptıktan sonra GTX 1060 ekran kartı yerine Intel UHD 630 ana ekran kartı olarak görüyor idi. Yazılım güncellemeye çalıştığımda olmadı. GTX 1060'ı aygıt yöneticisinden kaldırıp kurarken bu sürüm uyumsuz hatasını verdi. Çözümü bilen var mı? Yoksa Windows 10'a geri döneceğim.

Çözüm
Aygıt Yöneticisinden denediysen hata alman normal olabilir. Geforce Experience kurup oradan driver güncellemeyi deneyin eğer sorun çözülmez ise yapacak bir şey yok mecburi W10'a döneceksiniz. Tam ve stabil sürümü beklemek en iyisi W11 açısından.

NVIDIA'dan güncel driveri kur olmazsa yazarsın.

NVIDIA'nın güncel driverini indirip kurmaya çalıştım olmadı. Bu arada laptop
@kuanbey yardım edebilir misiniz ?
Laptoplarda masaüstünde zaten ana GPU Intel olur. Grafik kullanan bir uygulama açıldığında NVIDIA devreye girer.

Aygıt Yöneticisinden denediysen hata alman normal olabilir. Geforce Experience kurup oradan driver güncellemeyi deneyin eğer sorun çözülmez ise yapacak bir şey yok mecburi W10'a döneceksiniz. Tam ve stabil sürümü beklemek en iyisi W11 açısından.

Çözüm
Laptoplarda masaüstünde zaten ana GPU Intel olur. Grafik kullanan bir uygulama açıldığında NVIDIA devreye girer.

Onu biz de biliyoruz. Lumion uygulamasında fark ettim NVIDIA'nın devreye girmediğini.

Eyvallah. Mecbur geri dönüyorum. Dosya yedekliyorum şu an ne olur ne olmaz diye.

Onu bizde biliyoruz. Lumion uygulamasında fark ettim NVIDIA'nın devreye girmediğini.
Masaüstünde boş bir yere sağ tık>Görüntü Ayarları>Asağı kaydırın>Grafik Ayarları>Oradan istediğiniz uygulamayı doğru bir şekilde seçin (Kendi klasöründeki .exe dosyasını)>Yüksek performans olarak ayarlayın.

Birde böyle denermisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…