cantino Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #1 Bende burada seçenek gözükmüyor ama Denetim Masası'ndan girdiğimde dengeli, yüksek performans seçenekleri var. Neden olabilir? Dosya Ekleri s.png 37,6 KB · Görüntüleme: 61
Bende burada seçenek gözükmüyor ama Denetim Masası'ndan girdiğimde dengeli, yüksek performans seçenekleri var. Neden olabilir?
Çözüm fxtih 10 Ocak 2025 cantino dedi: Bende burada seçenek gözükmüyor ama Denetim Masası'ndan girdiğimde dengeli, yüksek performans seçenekleri var. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Denetim masasında güç seçeneklerinde eğer dengeli olarak seçili değilse gözükmüyor. Yüksek performans veya başka bir şey seçiliyse yüksek bir ihtimalle ondan gözükmüyor.
cantino dedi: Bende burada seçenek gözükmüyor ama Denetim Masası'ndan girdiğimde dengeli, yüksek performans seçenekleri var. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Denetim masasında güç seçeneklerinde eğer dengeli olarak seçili değilse gözükmüyor. Yüksek performans veya başka bir şey seçiliyse yüksek bir ihtimalle ondan gözükmüyor.
fxtih Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1.337 Çözümler 9 10 Ocak 2025 #2 cantino dedi: Bende burada seçenek gözükmüyor ama Denetim Masası'ndan girdiğimde dengeli, yüksek performans seçenekleri var. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Denetim masasında güç seçeneklerinde eğer dengeli olarak seçili değilse gözükmüyor. Yüksek performans veya başka bir şey seçiliyse yüksek bir ihtimalle ondan gözükmüyor. Artı 0 Eksi Çözüm
cantino dedi: Bende burada seçenek gözükmüyor ama Denetim Masası'ndan girdiğimde dengeli, yüksek performans seçenekleri var. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Denetim masasında güç seçeneklerinde eğer dengeli olarak seçili değilse gözükmüyor. Yüksek performans veya başka bir şey seçiliyse yüksek bir ihtimalle ondan gözükmüyor.
KS KS cantino Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #3 fxtih dedi: Denetim masasında güç seçeneklerinde eğer dengeli olarak seçili değilse gözükmüyor. Yüksek performans veya başka bir şey seçiliyse yüksek bir ihtimalle ondan gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
fxtih dedi: Denetim masasında güç seçeneklerinde eğer dengeli olarak seçili değilse gözükmüyor. Yüksek performans veya başka bir şey seçiliyse yüksek bir ihtimalle ondan gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.