brnd Centipat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #21 Bende de aynı şekilde bi Hand free problemi kulaklık bağlı gözüküyor ancak sistemde yok kullanamıyorum. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 55,3 KB · Görüntüleme: 436
Bende de aynı şekilde bi Hand free problemi kulaklık bağlı gözüküyor ancak sistemde yok kullanamıyorum.
B burovezir Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 1.360 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #22 brnd dedi: Bende de aynı şekilde bi Hand free problemi kulaklık bağlı gözüküyor ancak sistemde yok kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Aygıt yönetisinden devre dışı bırakmayı denediniz mi
brnd dedi: Bende de aynı şekilde bi Hand free problemi kulaklık bağlı gözüküyor ancak sistemde yok kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Aygıt yönetisinden devre dışı bırakmayı denediniz mi
brnd Centipat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #23 burovezir dedi: Aygıt yönetisinden devre dışı bırakmayı denediniz mi Genişletmek için tıkla... İki türlü de devre dışı bıraktığımda dahi hiç birşey değişmiyor malesef.
burovezir dedi: Aygıt yönetisinden devre dışı bırakmayı denediniz mi Genişletmek için tıkla... İki türlü de devre dışı bıraktığımda dahi hiç birşey değişmiyor malesef.
Yusuffffffffffffff Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 404 11 Ekim 2024 #24 hocam ben sorunu çözdüm sanırım airpods 3. nesilimde eğer yardım isterseniz konu güncel ise yardım edebilirim
hocam ben sorunu çözdüm sanırım airpods 3. nesilimde eğer yardım isterseniz konu güncel ise yardım edebilirim
A absenth Megapat Katılım 14 Aralık 2014 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #25 @Beyaz_G 1-Windows butonuna sağ tıklayıp "Ayarlar" seçeneğine tıklayın. 2-Solda çıkan sekmelerden "Bluetooth ve Cihazlar" sekmesini açın. 3-En yukarıda çıkan bağladığınız kulaklığa tıklayın. 4-En aşağıdan "Diğer cihaz ve yazıcı ayarları" seçeneğine tıklayın. 5-Hands-Free özelliğini açmak istediğiniz aygıta çift tıklayın. 6-Açılan pencerede yukarıdan Hizmetler sekmesini seçin. 7-"Eller Boşta Telefon" ayarını açmak istiyorsanız tik işareti koyun, kapatmak istiyorsanız tik işaretini kaldırın.
@Beyaz_G 1-Windows butonuna sağ tıklayıp "Ayarlar" seçeneğine tıklayın. 2-Solda çıkan sekmelerden "Bluetooth ve Cihazlar" sekmesini açın. 3-En yukarıda çıkan bağladığınız kulaklığa tıklayın. 4-En aşağıdan "Diğer cihaz ve yazıcı ayarları" seçeneğine tıklayın. 5-Hands-Free özelliğini açmak istediğiniz aygıta çift tıklayın. 6-Açılan pencerede yukarıdan Hizmetler sekmesini seçin. 7-"Eller Boşta Telefon" ayarını açmak istiyorsanız tik işareti koyun, kapatmak istiyorsanız tik işaretini kaldırın.
mrctyln53 Megapat Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #26 Yusuffffffffffffff dedi: hocam ben sorunu çözdüm sanırım airpods 3. nesilimde eğer yardım isterseniz konu güncel ise yardım edebilirim Genişletmek için tıkla... nasıl çözdünüz, hem hands free'yi kapatıp aynı anda mikrofonu kullanabildiniz mi ?
Yusuffffffffffffff dedi: hocam ben sorunu çözdüm sanırım airpods 3. nesilimde eğer yardım isterseniz konu güncel ise yardım edebilirim Genişletmek için tıkla... nasıl çözdünüz, hem hands free'yi kapatıp aynı anda mikrofonu kullanabildiniz mi ?
Yusuffffffffffffff Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 404 25 Aralık 2024 #27 mrctyln53 dedi: nasıl çözdünüz, hem hands free'yi kapatıp aynı anda mikrofonu kullanabildiniz mi ? Genişletmek için tıkla... ayarlar - bluethoot ve cihazlar - cihazlar - diğer cihaz ve yazıcı ayarları - kullandığın kulaklık - özellikler kısmından hands freeyi kapatabilirsin
mrctyln53 dedi: nasıl çözdünüz, hem hands free'yi kapatıp aynı anda mikrofonu kullanabildiniz mi ? Genişletmek için tıkla... ayarlar - bluethoot ve cihazlar - cihazlar - diğer cihaz ve yazıcı ayarları - kullandığın kulaklık - özellikler kısmından hands freeyi kapatabilirsin
mrctyln53 Megapat Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #28 Yusuffffffffffffff dedi: ayarlar - bluethoot ve cihazlar - cihazlar - diğer cihaz ve yazıcı ayarları - kullandığın kulaklık - özellikler kısmından hands freeyi kapatabilirsin Genişletmek için tıkla... oradan kapatınca kulaklığın mikrofonu kullanılmıyor
Yusuffffffffffffff dedi: ayarlar - bluethoot ve cihazlar - cihazlar - diğer cihaz ve yazıcı ayarları - kullandığın kulaklık - özellikler kısmından hands freeyi kapatabilirsin Genişletmek için tıkla... oradan kapatınca kulaklığın mikrofonu kullanılmıyor
Cranialis Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #29 mrctyln53 dedi: Oradan kapatınca kulaklığın mikrofonu kullanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Amaç o değil mi zaten hands free modu hem kulaklık hem mikrofon kullanılması demek oluyor.
mrctyln53 dedi: Oradan kapatınca kulaklığın mikrofonu kullanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Amaç o değil mi zaten hands free modu hem kulaklık hem mikrofon kullanılması demek oluyor.
Yusuffffffffffffff Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 404 26 Aralık 2024 #30 mrctyln53 dedi: oradan kapatınca kulaklığın mikrofonu kullanılmıyor Genişletmek için tıkla... hayır kapanmıyor hala kullanıyorum ?
mrctyln53 dedi: oradan kapatınca kulaklığın mikrofonu kullanılmıyor Genişletmek için tıkla... hayır kapanmıyor hala kullanıyorum ?