İbrahim Öztürk1
Kilopat
Aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt, sarı ünlemle gösterilen bir kısım var mı? Aygıt yöneticisinde disk sürücüleri kısmında wd10 gözüküyor mu?
Windows 10'a dönünce her şey silinecek değil mi?windows 10 a dön
Çok kolaydır bunun çözümü dönmeye gerek yok, windows 11 için tam bilmiyorum ancak disk yönetimi kısmından hard diski yeni basit birim olarak eklemeniz gerekiyor. Disk yönetimi aratın arama kısmından uygulamaya girin, kahverengi bir bölüm olur ona sağ tıklayıp yeni basit birim ekleyin. Windows 10 gibidir diye tarif ettim ancak disk yönetimine girince ekran görüntüsünü paylaşırsınız olmazsa.
WD10 benim harddiskBurada gözükmesi lazımdı, BIOS' da göründüğüne emin misiniz, Windows 11 ile uyumsuz mu acaba hard disk, normalde formattan sonra yaptığım işlem bu windows 10 da gerek masaüstü bilgisayarımda gerek laptopumda, formattan sonra hard diski buradan eklerdim. sağ alttaki kısımda full kahverengi biçimde görülmesi gerekirdi.
Aygıt yöneticisine girdiğinizde disk sürücüleri kısmına baktığınızda hard disk görünüyor mu ?
Aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt, sarı ünlemle gösterilen bir kısım var mı? Aygıt yöneticisinde disk sürücüleri kısmında wd10 gözüküyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.