Windows 11'de hiçbir şey çalışmıyor

umuto2003

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi aksamlar gecen hafta Windows 11'e gectim cok sorunlu oldu su ana kadar ama bu aksam yasanan şey gercekten cildirtti beni. Bilgisayar oncelikle 25 dk Windows hazirlaniyoe ekraninda takiliyor. Daha sonra oturuma girdiginde ise ne taskbar var ne de masaustundeki uygulamalar. Baslat menusu calismiyor sag Click yapamiyorum ekranla bakisiyoruz resmen. Çözümü nedir bilen var mi?

Bu gibi sorunlar zaten Win8'den Windows 10 geçerken de oluşan kronik bir sorundur. Lütfen işletim sistemi kurulumlarınızda USB sürücünüze ISO kurduktan sonra, temiz kurulum ile gerçekleştiriniz.

Yükseltme önermem genellikle sorun çıkartır. Sıfır kurulum yapın.

Sende bir yükseltme mağdurusun sanırım. Bir işletim sisteminden büyük bir işletim sistemine geçince böyle hatalar olması gayet normal.

Yükseltme'de bazen sizin gibi şanssız kişiler bu tip sorunlarla karşılaşabiliyor
Temiz kurulum yapın. Sorunla karşılaşma ihtimaliniz çok daha az.

Sistem bilgileriniz nedir? Donanım Windows 11'i karşılıyor mu? Temiz kurulum ile mi geçiş yaptınız yoksa yükseltme ile mi?
Bilgisayarda Ryzen 5 5600x Rtx 3070 var sistemden kaynaklanacagini zannetmiyorum ama yukseltme ile gecis yaptigim icin problem oldu sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…