bora45cc Femtopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #1 RAM Xpg spectrix d41 16gb SSD veya HDD modeli Crucial P3 1tb Ekran kartı Rtx4060 Anakart Asus B-550mA İşlemci Amd ryzen 5 5600 Merhaba, şu an bilgisayarimda tıkladığım hiçbir uygulama açılmıyor. Mouse imleci dönüyor ama acilmiyor. Neden acaba? Çözümünü bilen var mı?
Merhaba, şu an bilgisayarimda tıkladığım hiçbir uygulama açılmıyor. Mouse imleci dönüyor ama acilmiyor. Neden acaba? Çözümünü bilen var mı?
Çözüm KDE Plasma 6 Mart 2025 bora45cc dedi: Merhaba, şu an bilgisayarimda tıkladığım hiçbir uygulama açılmıyor. Mouse imleci dönüyor ama acilmiyor. Neden acaba? Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'ni açıp Windows Gezgini yeniden başlatsan? Eğer görev çubuğu açamamıyorsan CTRL Shift ESC tuşuna bas.
bora45cc dedi: Merhaba, şu an bilgisayarimda tıkladığım hiçbir uygulama açılmıyor. Mouse imleci dönüyor ama acilmiyor. Neden acaba? Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'ni açıp Windows Gezgini yeniden başlatsan? Eğer görev çubuğu açamamıyorsan CTRL Shift ESC tuşuna bas.
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.404 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #2 bora45cc dedi: Merhaba, şu an bilgisayarimda tıkladığım hiçbir uygulama açılmıyor. Mouse imleci dönüyor ama acilmiyor. Neden acaba? Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şu kodları deneyin. DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth DISM.exe /online /cleanup-image /scanhealth DISM /online /cleanup-image /checkhealth sfc /scannow Artı -1 Eksi
bora45cc dedi: Merhaba, şu an bilgisayarimda tıkladığım hiçbir uygulama açılmıyor. Mouse imleci dönüyor ama acilmiyor. Neden acaba? Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şu kodları deneyin. DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth DISM.exe /online /cleanup-image /scanhealth DISM /online /cleanup-image /checkhealth sfc /scannow
KDE Plasma Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 481 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Gerek yok. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mart 2025 #3 bora45cc dedi: Merhaba, şu an bilgisayarimda tıkladığım hiçbir uygulama açılmıyor. Mouse imleci dönüyor ama acilmiyor. Neden acaba? Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'ni açıp Windows Gezgini yeniden başlatsan? Eğer görev çubuğu açamamıyorsan CTRL Shift ESC tuşuna bas. Son düzenleme: 6 Mart 2025 Artı -2 Eksi Çözüm
bora45cc dedi: Merhaba, şu an bilgisayarimda tıkladığım hiçbir uygulama açılmıyor. Mouse imleci dönüyor ama acilmiyor. Neden acaba? Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'ni açıp Windows Gezgini yeniden başlatsan? Eğer görev çubuğu açamamıyorsan CTRL Shift ESC tuşuna bas.
KS KS bora45cc Femtopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #4 Denedim düzeldi cok teşekkürler. Artı 0 Eksi
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.404 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #5 bora45cc dedi: Denedim düzeldi cok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hangisini yaparak düzelttiniz? Bilgi verin ki bu sorunu yaşayanlarda çözebilsin. Artı 0 Eksi
bora45cc dedi: Denedim düzeldi cok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hangisini yaparak düzelttiniz? Bilgi verin ki bu sorunu yaşayanlarda çözebilsin.
KDE Plasma Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 481 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Gerek yok. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mart 2025 #6 bora45cc dedi: Denedim düzeldi cok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz hocam. Artı -2 Eksi
KS KS bora45cc Femtopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #7 GeForce GTX 1060 dedi: Hangisini yaparak düzelttiniz? Bilgi verin ki bu sorunu yaşayanlarda çözebilsin. Genişletmek için tıkla... CTRL Shift ESC yaptim ve Windows Gezgini'ni yeniden başlattım teşekkürler tekrar. Artı 0 Eksi
GeForce GTX 1060 dedi: Hangisini yaparak düzelttiniz? Bilgi verin ki bu sorunu yaşayanlarda çözebilsin. Genişletmek için tıkla... CTRL Shift ESC yaptim ve Windows Gezgini'ni yeniden başlattım teşekkürler tekrar.
KDE Plasma Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 481 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Gerek yok. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mart 2025 #8 GeForce GTX 1060 dedi: Hangisini yaparak düzelttiniz? Bilgi verin ki bu sorunu yaşayanlarda çözebilsin. Genişletmek için tıkla... Direk CTRL Shift ESC tuşuna basıp Windows Gezgini yeniden başlatınca çözüldü. Artı -2 Eksi
GeForce GTX 1060 dedi: Hangisini yaparak düzelttiniz? Bilgi verin ki bu sorunu yaşayanlarda çözebilsin. Genişletmek için tıkla... Direk CTRL Shift ESC tuşuna basıp Windows Gezgini yeniden başlatınca çözüldü.
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.404 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #9 KDE Plasma dedi: Direk CTRL Shift ESC tuşuna basıp Windows Gezgini yeniden başlatınca çözüldü. Genişletmek için tıkla... Sebep neydi beğenmedim attınız? KDE Plasma dedi: Direk CTRL Shift ESC tuşuna basıp Windows Gezgini yeniden başlatınca çözüldü. Genişletmek için tıkla... Şimdi de -1 atıyorsunuz hocam. Derdiniz ne sizin? Çözümünüz doğru diye herhangi bir yoruma neden beğenmedim falan atıyorsunuz? Son düzenleme: 7 Mart 2025 Artı 0 Eksi
KDE Plasma dedi: Direk CTRL Shift ESC tuşuna basıp Windows Gezgini yeniden başlatınca çözüldü. Genişletmek için tıkla... Sebep neydi beğenmedim attınız? KDE Plasma dedi: Direk CTRL Shift ESC tuşuna basıp Windows Gezgini yeniden başlatınca çözüldü. Genişletmek için tıkla... Şimdi de -1 atıyorsunuz hocam. Derdiniz ne sizin? Çözümünüz doğru diye herhangi bir yoruma neden beğenmedim falan atıyorsunuz?
KS KS bora45cc Femtopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #10 GeForce GTX 1060 dedi: Sebep neydi beğenmedim attınız? Şimdi de -1 atıyorsunuz hocam. Derdiniz ne sizin? Çözümünüz doğru diye herhangi bir yoruma neden beğenmedim falan atıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam ben begenmedim atmadim hatta ikinizede begeni attim. Artı 0 Eksi
GeForce GTX 1060 dedi: Sebep neydi beğenmedim attınız? Şimdi de -1 atıyorsunuz hocam. Derdiniz ne sizin? Çözümünüz doğru diye herhangi bir yoruma neden beğenmedim falan atıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam ben begenmedim atmadim hatta ikinizede begeni attim.