bora45cc Femtopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #1 RAM Xpg spectrix d41 16gb SSD veya HDD modeli Crucial P3 1tb Ekran kartı Rtx4060 Anakart Asus B-550mA İşlemci Amd ryzen 5 5600 Merhaba, şu an bilgisayarimda tıkladığım hiçbir uygulama açılmıyor. Mouse imleci dönüyor ama acilmiyor. Neden acaba? Çözümünü bilen var mı?
Merhaba, şu an bilgisayarimda tıkladığım hiçbir uygulama açılmıyor. Mouse imleci dönüyor ama acilmiyor. Neden acaba? Çözümünü bilen var mı?
Çözüm KDE Plasma 6 Mart 2025 bora45cc dedi: Merhaba, şu an bilgisayarimda tıkladığım hiçbir uygulama açılmıyor. Mouse imleci dönüyor ama acilmiyor. Neden acaba? Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'ni açıp Windows Gezgini yeniden başlatsan? Eğer görev çubuğu açamamıyorsan CTRL Shift ESC tuşuna bas.
bora45cc dedi: Merhaba, şu an bilgisayarimda tıkladığım hiçbir uygulama açılmıyor. Mouse imleci dönüyor ama acilmiyor. Neden acaba? Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'ni açıp Windows Gezgini yeniden başlatsan? Eğer görev çubuğu açamamıyorsan CTRL Shift ESC tuşuna bas.
KDE Plasma Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 481 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Gerek yok. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2025 #11 bora45cc dedi: Hocam ben begenmedim atmadim hatta ikinizede begeni attim. Genişletmek için tıkla... Ben atamıyorum hocam nedeni ise ifade bırakma yasağı geldi. Artı 0 Eksi
bora45cc dedi: Hocam ben begenmedim atmadim hatta ikinizede begeni attim. Genişletmek için tıkla... Ben atamıyorum hocam nedeni ise ifade bırakma yasağı geldi.