Windows 11'de kalınmalı mı?

Selam. Windows 11'e yeniden geçme sebebim Windows 10'da hiçbir şekilde güncelleme yapamadım yani her ne kadar denersem deneyim sistem çöküp siyah ekranda kalıyordu o sebeple de Windows 11'e geçtim. Yeniden sürücüleri vs. her şeyi yeniden kurdum fakat asıl soru şu şimdi en ufak bir hata olursa Windows 10'a geri dönmeli miyim, yoksa 11'den devam mı etmeliyim? Bilenler yardımcı olabilir mi?

Hocam sorunları sisteminizden yaşıyorsunuz, işletim sisteminden değil. Aynı sorunları Windows 11'de de yaşamayacağınızı bilemezsiniz. Bana kalırsa Windows 11'de kalabilirsiniz ben uzun süredir kullanıyorum gayet memnunum ancak dediğim gibi sorununuz işletim sisteminden değil bence.

Kısaca bir özet daha geçeyim Windows 11'e yeniden döndüğümden beri çoğu güncellemeyi hatasız kurdum ama Windows 10 da iken örneğin 21H2 güncellemesi gelmişti sistemi yeniden başlatmıştım anında ilerleme yaptığında siyah ekrana giriyordu sistem.

Şu an bir sorun yaşamıyorsanız takılın 11'de. Size bir zararı olacağını sanmam.

Windows 10'a alıştım ve sanki daha hızlı geliyor. (Ya da gerçekten öyle.) Sisteminiz hangisinde daha stabil çalışıyorsa o işletim sistemini kullanın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…