Windows 11'de klavye takılıp çıkarılmadan çalışmıyor

460585

Hectopat
Windows 11 kullanıyorum. Casper Excalibur EX800 klavyem vardı, bozuldu, şimdi başka bir klavye taktım. Her PC'yi açtığımda çalışmıyor, tak çıkar yapmak gerekiyor. Sebebi nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Taktığınız klavyenin modeli nedir? Rampage klavye kullandığım zaman bende de ara sıra öyle oluyordu.

Piranha Gaming Klavye a101 de satılan​

windows 11 den kaynaklı olabilir mi acaba diye düşünüyorum

@460585 Piranha biraz kalitesiz bir marka diye düşünüyorum. Başka bir USB portuna takıp öyle dene. Windows 11 ile alakalı olacağını sanmıyorum ama yine de Windows 10 geçip deneyebilirsin.

Piranha Gaming Klavye a101 de satılan​

windows 11 den kaynaklı olabilir mi acaba diye düşünüyorum
Aygıt yöneticisinde başlangıçta açılmasını sağlayacak bir ayar vardı diye hatırlıyorum bakayım bi dönüş yapacağım.

Evet taktığım klavye kalitesiz fakat.

@460585 Piranha biraz kalitesiz bir marka diye düşünüyorum. Başka bir USB portuna takıp öyle dene. Windows 11 ile alakalı olacağını sanmıyorum ama yine de Windows 10 geçip deneyebilirsin.

Evet kalitesiz bir marka fakat Casper klavye de neden oldu acaba belki klavye bozulmuştur Windows 10 geçip denemek lazım başka USB yerine takip denedim Casper klavye de işe yaramadı.

Casper klavyeyi garantiye göndereceğim belki çözerler

Evet taktığım klavye kalitesiz fakat.

Evet kalitesiz bir marka fakat Casper klavye neden oldu acaba belki klavye bozulmuştur Windows 10 geçip denemek lazım başka USB yerine takip denedim Casper klavye de işe yaramadı.

Nasıl yani? Piranha ve Casper klavye ile denediğiniz zaman gene aynı şey mi oluyor? O zaman ya 2 klavye de sorunlu ya da Windows 11'in hatası veya donanım kaynaklı, USB portunda bir sıkıntı var.

@Yener K..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…