bugraa2838 Yoctopat Katılım 12 Mart 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #1 Arkadaşlar bilgisayarda parolayı girdikten sonra böyle hata veriyor, açılmıyor. Ne yapabilirim?
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.517 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #2 Bu sorun ne zaman çıktı, sorun öncesinde yaptığınız farklı bir şey var mıydı.
bugraa2838 Yoctopat Katılım 12 Mart 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #3 dolob dedi: Bu sorun ne zaman çıktı, sorun öncesinde yaptığınız farklı bir şey var mıydı. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisiyarı yarın satıcam o yüzden sıfırladım sonra yeni kullanıcı açtım bu hatayı verdi görselede koydum şifreyi girdigimde böyle diyor lütfen yardım edermisin Dosya Ekleri IMG_7027.jpeg 40,8 KB · Görüntüleme: 25
dolob dedi: Bu sorun ne zaman çıktı, sorun öncesinde yaptığınız farklı bir şey var mıydı. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisiyarı yarın satıcam o yüzden sıfırladım sonra yeni kullanıcı açtım bu hatayı verdi görselede koydum şifreyi girdigimde böyle diyor lütfen yardım edermisin
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.517 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #4 @bugraa2838 Sıfırladım derken USB ile format mı attınız? Kurtarma seçeneklerinden bu bilgisayarı sıfırla seçeneği ile mi sıfırladınız? USB ile format atmanız gerekebilir. ( Özellikle de PRO Windows kullanıyorsanız.) Hem konuyu açarken hem de sonrasında verdiğiniz bilgiler yetersiz kalıyor. Örneğin şimdi de yeni kullanıcı meselesi... Yerel mi? İkincil mi vsvsvs
@bugraa2838 Sıfırladım derken USB ile format mı attınız? Kurtarma seçeneklerinden bu bilgisayarı sıfırla seçeneği ile mi sıfırladınız? USB ile format atmanız gerekebilir. ( Özellikle de PRO Windows kullanıyorsanız.) Hem konuyu açarken hem de sonrasında verdiğiniz bilgiler yetersiz kalıyor. Örneğin şimdi de yeni kullanıcı meselesi... Yerel mi? İkincil mi vsvsvs
bugraa2838 Yoctopat Katılım 12 Mart 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #5 dolob dedi: @bugraa2838 Sıfırladım derken USB ile format mı attınız? Kurtarma seçeneklerinden bu bilgisayarı sıfırla seçeneği ile mi sıfırladınız? USB ile format atmanız gerekebilir. ( Özellikle de PRO Windows kullanıyorsanız.) Hem konuyu açarken hem de sonrasında verdiğiniz bilgiler yetersiz kalıyor. Örneğin şimdi de yeni kullanıcı meselesi... Yerel mi? İkincil mi vsvsvs Genişletmek için tıkla... Kurtarmadan attım hocam usb yoktu
dolob dedi: @bugraa2838 Sıfırladım derken USB ile format mı attınız? Kurtarma seçeneklerinden bu bilgisayarı sıfırla seçeneği ile mi sıfırladınız? USB ile format atmanız gerekebilir. ( Özellikle de PRO Windows kullanıyorsanız.) Hem konuyu açarken hem de sonrasında verdiğiniz bilgiler yetersiz kalıyor. Örneğin şimdi de yeni kullanıcı meselesi... Yerel mi? İkincil mi vsvsvs Genişletmek için tıkla... Kurtarmadan attım hocam usb yoktu