Windows 11'de Logitech F710 algılanmıyor

sjsjemrullahsjsj

Megapat
Kek günü
Daha fazla  
Daha önce Windows 10'da da sorunlar yaşadığım F710 kolunu ne aygıt yöneticisinde ne başka bir yerde görebiliyorum. Sitedeki Utility'i kullandım oradan da bir sonuç elde edemedim tüm USB portlarını denedim yine olmadı, USB portlarım da çalışıyor.

Aynı gamepad bende bir ara vardı. Gayet sorunlu bir model. Oyunun ortasında bağlantısı kopuyordu ve geri gelene kadar oyun sürekli analogları çeviriyormuşum gibi falan algılıyordu.

Yüzde 95 ihtimalle gamepad veya dongle sorunlu çünkü bilgisayarın tanıması için herhangi bir yazılıma da ihtiyacı yok, direkt Xbox Gamepad olarak tanıması gerekiyor.

Maalesef öyle :/ var mı bir önerin peki.

Maalesef öyle :/ var mı bir önerin peki.
Ben Amazon'dan aldığım için 1 ay geçmesine rağmen gönderip 1 gün sonra paramı almıştım. Sizinki herhalde çok önceden alınmış diye tahmin ediyorum çünkü buraya konu açmışsınız. Size önerim yeni nesil ve Hall Effect analog ve tetik özelliği olan bir kol almanız. Fiyatları şu an 2-3 arası ve birçok markanın alternatifi var. Hall effect denilen olay ise manyetik sensör, bu sayede kollardaki en çok bozulan yer olan analog kısmının bozulma ihtimali neredeyse ortadan kalkıyor.

Bütçenize göre bir konu açarsınız ve size güzel bir gamepad önerirler diye düşünüyorum. Dediğim gibi 2-3 bin lirayı gözden çıkarmalısınız.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…