M mertali49 Picopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #1 Benzer konulara baktım ama benim bilgisayarda belgeler klasöründe ya da aygıt yöneticisinde XBOX360 denetleyici gözükmüyor. Sorun çözüldü ; aygıt yöneticisinden gizli aygıtları bulunca XBOX360 gözüktü, onu seçince düzeldi. Son düzenleme: 6 Ocak 2025
Benzer konulara baktım ama benim bilgisayarda belgeler klasöründe ya da aygıt yöneticisinde XBOX360 denetleyici gözükmüyor. Sorun çözüldü ; aygıt yöneticisinden gizli aygıtları bulunca XBOX360 gözüktü, onu seçince düzeldi.
N nocnoo Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #2 bende de aynı sorun var. aygıt yöneticisinde xbox360 görüyorum sonra ne yapacağım? sürücü güncelle dediğimde sürücü yüklerken hata oluştu /kod 10 diyor. bir türlü çözemedim. sinir etti Artı 0 Eksi
bende de aynı sorun var. aygıt yöneticisinde xbox360 görüyorum sonra ne yapacağım? sürücü güncelle dediğimde sürücü yüklerken hata oluştu /kod 10 diyor. bir türlü çözemedim. sinir etti