Windows 11'de masaüstü geç gelip uygulamalar çalışmıyor

Daha fazla  
Düne kadar hiçbir şey yoktu. En son DNS ayarı yapıp PC'ye reset atayım dedim. Oturum aç dediğim de, siyah ekran geldi. Masaüstü bir türlü gelmedi.
Fare imleci belirdi ama siyah ekran uzunca bir süre gitmedi.

2-3 dakika sonra masaüstü geldi ama uygulamaların bazıları kendini başlatmıyor. Mesela Razer Synapse açılmıyor, EarTrumpet açılmıyor. Dijital oyun servisleri kendini başlatmıyor filan. Hatta GoodbyeDPI'da kullandığım komut dosyası bile çalışmıyor.
Mesela böyle bir uyarı çıkıyor...

Görev Yöneticisi bile açılmıyor.

Geçici bir durum sandım ama bugün hala devam ediyor. Nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun goodbydpi da mı? Açmaya çalıştığım her uygulama için dosyaya erişemedi hatası veriyor da.

Sorun gopdbydpi da mı? Açmaya çalıştığım her uygulama için dosyaya erişemedi hatası veriyor da.
Yakın zamanda Windows'u güncellemediyseniz evet.

Mevcutsa kurtarma noktanızı yüklemeyi değilse yüklenmiş son güvenlik ve özellik güncelleştirmelerini kaldırmayı deneyebilirsiniz isterseniz.

Yakın zamanda Windows 11 de aynı sorunu yaşadım. GoodByeDPI Turkey portunu kullanırken Kaspersky virüs uyarısı verdi ve programı sildi. Sağ altta da "temizle ve yeniden başlat" diye bir buton çıktı. Ona bastıktan sonra PC aşırı yavaşladı, zar zor düzelttim. Güvenli moda geçip GoodByeDPI'ı silmiştim. Sorun düzelmişti ama sonra format atıp Windows 10'a geçtim. Şuan hiç bir sorunu yok. Windows 11'in sorunları hala bitmiyor.

DNS ayarı yaptıktan sonra bu sorunla karşılaştığınıza göre sorun GoodbyeDPI'ı işaret ediyor.
DNS olarak 1.1.1.1 1.0.0.1 i yaptım hocam. Cloudflare yani.

Yakın zamanda Windows'u güncellemediyseniz evet.

Mevcutsa kurtarma noktanızı yüklemeyi değilse yüklenmiş son güvenlik ve özellik güncelleştirmelerini kaldırmayı deneyebilirsiniz isterseniz.
Kurtarma noktam yok maalesef hocam. Goodbydpi i sileceğim, olmazsa formatlayacağım artık.

Formattan önce bilgisayarı güvenli moda alıp silmeyi deneyin.
Güvenli modda ki hiçbir işlemi yapmıyor. Ne windowsu siliyor, ne onarıyor ne de güncellemeleri kaldırıyor.

Herşey de hata uyarısı veriyor.

USB dosyası yazdıracağım ama ekran da gelmiyor. Güvenli modda ekran geliyor ama taktığım USB algılanmıyor, birde internet desteği olan güvenli mod seçeneğini seçmeme rağmen, internet çalışmıyor.

Kaldım öylece.

Ne format atabiliyorum, ne sıfırlayabiliyorum. Delirtti ya saçma alet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…