M MuratTrX Femtopat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #1 Masaüstüm genişledi sadece masaüstü değil hepsi genişledi yani actıgım uygulamalarda genişliyor, direk ekran genişledi ne yapacağım? Dosya Ekleri 1740847607921.png 1 MB · Görüntüleme: 51
Masaüstüm genişledi sadece masaüstü değil hepsi genişledi yani actıgım uygulamalarda genişliyor, direk ekran genişledi ne yapacağım?
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.805 Makaleler 5 Çözümler 74 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #2 MuratTrX dedi: Masaüstüm genişledi sadece masaüstü değil hepsi genişledi yani actıgım uygulamalarda genişliyor, direk ekran genişledi ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... CTRL tuşuna basılı tutup farenin tekerliği ile uzaklaştırın.
MuratTrX dedi: Masaüstüm genişledi sadece masaüstü değil hepsi genişledi yani actıgım uygulamalarda genişliyor, direk ekran genişledi ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... CTRL tuşuna basılı tutup farenin tekerliği ile uzaklaştırın.