KorayI Centipat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #1 Sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Sorunu bir türlü bulamadım minidump dosyaları var da nasıl inceleme yapacağımı bilmiyorum. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2024
Sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Sorunu bir türlü bulamadım minidump dosyaları var da nasıl inceleme yapacağımı bilmiyorum. Yardım eder misiniz?
LorCUGaMeR Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #2 KorayI dedi: Sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Sorunu bir türlü bulamadım minidump dosyaları var da nasıl inceleme yapacağımı bilmiyorum. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Dump dosyasını atın bilen arkadaşlar yardımcı olur size C:\ Windows\Minidump klasöründe ondan sonra Google Drive yükleyip buradan paylaşınız Artı 0 Eksi
KorayI dedi: Sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Sorunu bir türlü bulamadım minidump dosyaları var da nasıl inceleme yapacağımı bilmiyorum. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Dump dosyasını atın bilen arkadaşlar yardımcı olur size C:\ Windows\Minidump klasöründe ondan sonra Google Drive yükleyip buradan paylaşınız
KS KS KorayI Centipat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #3 LorCUGaMeR dedi: Dump dosyasını atın bilen arkadaşlar yardımcı olur size C:\ Windows\Minidump klasöründe ondan sonra Google Drive yükleyip buradan paylaşınız Genişletmek için tıkla... minidump.zip dosya sıkıştırılmış bir şekilde,içinde 5 adet dosya var. Artı 0 Eksi
LorCUGaMeR dedi: Dump dosyasını atın bilen arkadaşlar yardımcı olur size C:\ Windows\Minidump klasöründe ondan sonra Google Drive yükleyip buradan paylaşınız Genişletmek için tıkla... minidump.zip dosya sıkıştırılmış bir şekilde,içinde 5 adet dosya var.