Windows 11'de menüler görünmez oluyor

zango77

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bir süredir yaşadığım sorun. Windows 11'de bilgisayarım ya da belgelerim penceresini açtıktan sonra üstte görülen ""yeni", ""kopyala, "yapıştır" vs. gibi menüler görünmez oluyor. Bu durumda pencerede boş yere sağ tıkladığımda açılması gereken menüler (görünüm, sıralama ölçütü, gruplandırma ölçütü vs.) De görünmüyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu? Acaba nasıl çözebiliriz? İlgili resmi aşağıda verdim.

Ben bir suru sikibti yasamistim formati bastim 10'a dondum vallahi babalar gibi.

Sen bu sorunu duzelt gene bir sorun cikacak garantisini veririm.

Ben eski bir bilgisayara (ati ekran kartı vardı) Windows 11 kurmuştum. Onda da oluyordu, grafik sürücülerimden kaynaklanıyor olabilir.

23H2'de sürümünde ortaya çıktı , çok can sıkıcı.

Ben eski bir bilgisayara (ati ekran kartı vardı) Windows 11 kurmuştum. Onda da oluyordu, grafik sürücülerimden kaynaklanıyor olabilir.
Hocam bende de ATI Radeon HD 4600 var, belli ki sorun ekran kartı kaynaklı, ama çözümü bulamadım.

Hocam bende de ATI Radeon HD 4600 var, belli ki sorun ekran kartı kaynaklı, ama çözümü bulamadım.

Şu ana kadar kullandığım tüm bilgisayarlar arasında da bir tek Ati'de olmuştu. Sürücü kaynaklı, AMD satın aldı bildiğiniz gibi, yapacak bir şey yok.

Belki microsoft’a geri bildirim yaparsanız sorunu çözmeye çalışabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…