Windows 11'de mikrofon kendi kendine azalıyor

Brummbar

Hectopat
Yer
Bursa
Merhaba son 1 aydır bu sorunu yaşıyorum Kick'te yayın yapıyorum bu yüzden mikrofon seviyesi düşünce yayınlarımda ses gitmeme problemi oluyor bunu acilen düzeltmeye ihtiyacım var ne yaptıysam olmadı düzelmiyor.

Kendi kendine mikrofonum 100'den 5'e kadar iniyor bu genelde ne kadar yüksek seste konuşursam azalma o kadar çok oluyor mesela yayında bağırdığım zaman 100 olan ses seviyesi 10'a düşüyor geri 100'e çekmezsem millet az duyuyor.

Kulaklık markam SteelSeries 1 Wireless.
Ancak aygıt girişi olarak VoiceMeeter kullanıyorum cızırtı önlemek için vs.

İki aygıttada aynı sorun var yani Banana'dan da versem sesi aynı direkt kulaklık mikrofonundan versem de aynı oluyor.
Bu sorunu çözebilecek bir baba Yiğit var mı?

Merhaba son 1 aydır bu sorunu yaşıyorum Kick'te yayın yapıyorum bu yüzden mikrofon seviyesi düşünce yayınlarımda ses gitmeme problemi oluyor bunu acilen düzeltmeye ihtiyacım var ne yaptıysam olmadı düzelmiyor.

Kendi kendine mikrofonum 100'den 5'e kadar iniyor bu genelde ne kadar yüksek seste konuşursam azalma o kadar çok oluyor mesela yayında bağırdığım zaman 100 olan ses seviyesi 10'a düşüyor geri 100'e çekmezsem millet az duyuyor.

Kulaklık markam SteelSeries 1 Wireless.
Ancak aygıt girişi olarak VoiceMeeter kullanıyorum cızırtı önlemek için vs.

İki aygıttada aynı sorun var yani Banana'dan da versem sesi aynı direkt kulaklık mikrofonundan versem de aynı oluyor.
Bu sorunu çözebilecek bir baba Yiğit var mı?

Kulaklıkla alakalı bir durum değil. Windows 10-11 iki sürümde de aynı sorunu yaşadım ve henüz çözümünü bulamadım. Fakat Discord gibi bazı uygulamalar buna sebep oluyor. Önceden Skype yüzünden olduğunu test edip onaylamıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı