akgün Kilopat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 92 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #1 Mobil cihazları nasıl kaldırabilirim? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-10-29 135302.png 9,5 KB · Görüntüleme: 45
hamzadogruel Picopat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 135 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #2 Öncelikle PowerShell'i yönetici olarak aç. Ardından şu komutu yaz ve Enter’a bas: Get-AppxPackage Microsoft.Mobile | Remove-AppxPackage. Bu komut, "Mobil Cihazlar" uygulamasını sistemden kaldıracaktır.
Öncelikle PowerShell'i yönetici olarak aç. Ardından şu komutu yaz ve Enter’a bas: Get-AppxPackage Microsoft.Mobile | Remove-AppxPackage. Bu komut, "Mobil Cihazlar" uygulamasını sistemden kaldıracaktır.
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.978 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 29 Ekim 2024 #3 PowerShell'i yönetici olarak açıp alttaki komutu yaz. Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage Microsoft.YourPhone -AllUsers | Remove-AppxPackage Kaynak: Uninstall Phone link - Microsoft Q&A Phone link uninstall is greyed out. How do I uninstall? learn.microsoft.com
PowerShell'i yönetici olarak açıp alttaki komutu yaz. Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage Microsoft.YourPhone -AllUsers | Remove-AppxPackage Kaynak: Uninstall Phone link - Microsoft Q&A Phone link uninstall is greyed out. How do I uninstall? learn.microsoft.com
akgün Kilopat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 92 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #4 Olmuyor hocam bu kodlar ile telefon bağlantısını kaldırdım ama mobil cihazlar denen şey gitmiyor. Şimdi denedim tekrardan.
Olmuyor hocam bu kodlar ile telefon bağlantısını kaldırdım ama mobil cihazlar denen şey gitmiyor. Şimdi denedim tekrardan.
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.978 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 29 Ekim 2024 #5 akgün dedi: Olmuyor hocam bu kodlar ile telefon bağlantısını kaldırdım ama mobil cihazlar denen şey gitmiyor. Şimdi denedim tekrardan. Genişletmek için tıkla... Orası başlangıçta açılan şeyleri gösteren menü. Yeniden başlatınca gidee muhtemelen. Gitmezse bile zaten uygulamayı sildiniz.
akgün dedi: Olmuyor hocam bu kodlar ile telefon bağlantısını kaldırdım ama mobil cihazlar denen şey gitmiyor. Şimdi denedim tekrardan. Genişletmek için tıkla... Orası başlangıçta açılan şeyleri gösteren menü. Yeniden başlatınca gidee muhtemelen. Gitmezse bile zaten uygulamayı sildiniz.