Windows 11'de nasıl tam performans alınır?

c1grico

Centipat
Elimde Casper Nirvana C350 modeline sahibim. Eski oyunları ( GTA Vice City, San Andreas vs Source, Half-Life vb.) Oynayabiliyorum. Tam bir performans alabilmek için ne yapmalıyım?
Windows 11 hangi sürümünü veya özelleştirilmiş bir versiyonu var mı?

Muhtemelen M.2 SSD vardır, HDD slotu da vardır ama marka ney bilmeden bir yorum yapamayız. SSD'nizin olması güzel, Windows 11 Ghost Spectre var, araştırabilirsiniz. Güvenilir mi değil mi ona siz karar verirsiniz. Tam performanstan kastınız nedir? Yeterli performans alamıyor musunuz? Bir de cihaz eskiyse W11 biraz ağır da gelebilir.

Arama yerine basıp Görünüm yazın.
1718874323655.png

1718874360376.png

Sonrasında da "En iyi performans için ayarla" seçeneğini seçebilirsiniz.

Elimde Casper Nirvana C350 modeline sahibim. Eski oyunları ( GTA Vice City, San Andreas vs Source, Half-Life vb.) Oynayabiliyorum. Tam bir performans alabilmek için ne yapmalıyım?
Windows 11 hangi sürümünü veya özelleştirilmiş bir versiyonu var mı?
Windows 11 den 10 a düşerseniz performans farkı olacaktır windows 11 de gereksiz çok sistem var ve performansi düşürüyor.

Windows 11'den 10'a düşerseniz performans farkı olacaktır Windows 11 de gereksiz çok sistem var ve performansi düşürüyor.

dediğiniz gib 1 ay önce Windows 10 yüklemiştim ancak 4 GB RAM olmasına rağmen %100 kullanıyor. Ayrıca Wi-Fi adaptör sürücüsü Windows 10 ile uyumlu değil.

Muhtemelen M.2 SSD vardır, HDD slotu da vardır ama marka ne bilmeden bir yorum yapamayız. SSD'nizin olması güzel, Windows 11 Ghost Spectre var, araştırabilirsiniz. Güvenilir mi değil mi ona siz karar verirsiniz. Tam performanstan kastınız nedir? Yeterli performans alamıyor musunuz? Bir de cihaz eskiyse W11 biraz ağır da gelebilir.

Arama yerine basıp Görünüm yazın.
Eki Görüntüle 2226953

Eki Görüntüle 2226955
Sonrasında da "En iyi performans için ayarla" seçeneğini seçebilirsiniz.

Bilgisayar elime aldığımda yapmıştım. Yine de teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı