Windows 11'de ne gibi sorunlar var?

463895

Kilopat
Makaleler
7
Yer
İstanbul
Aşırı sabırsızım ve Windows 11 geçmek istiyorum. Sorunları olduğunu biliyorum fakat aşırı fazla mı?
Yaptığım şeyler genelde oyun oynamak ve internette gezinmek.

En son bildiğim pil %100 olunca işletim sistemi uçak kaldırıyordu.

Aşırı sabırsızım ve Windows 11 geçmek istiyorum. Sorunları olduğunu biliyorum fakat aşırı fazla mı?
Yaptığım şeyler genelde oyun oynamak ve internette gezinmek.
Ben 1-2 haftadır kullanıyorum. Bir sorunla karşılaşmadım.

Performans artışı tam ve kararlı sürüm çıkınca yaşanabilir, ancak Windows 11 çok yeni bir işletim sistemi ve oldukça fazla hatası olacaktır. Windows 11'e geçip diskini sıfırlamak zorunda bile kalabilirsin. Verilerin yok olabilir, mavi ekranlar alabilirsin. Bu yüzden işletim sisteminin şu an daha zamana ihtiyacı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Windows 11'e geçmenin bir anlamı yok. Windows 10 ile devam edip 11 çıkınca geçilmeli.

Bilgisayarım masaüstü.
Şahsi bilgisayar ise kullanmanızı tavsiye etmem.
Şahsi.
Performans çok düşmez diye düşünüyorum, aşırı kötü bir sistemim yok.
Bence Windows 11'e geçmenin bir anlamı yok. Windows 10 ile devam edip 11 çıkınca geçilmeli.
Yok zaten, can sıkıntısı ve merak.

Şarja takınca görev yöneticisi çöküyor.

Bu sorun son güncellemede çözüldü. Ben bir süredir kullanıyorum ve günlük kullanımımı engelleyen bir sorunla karşılaşmadım, performansı da beni tatmin ediyor. Eğer çok sabırsızsan yedeğini alıp geçebilirsin. Beğenmezsen Windows 10’a dönersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…