Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.862 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 7 Ekim 2021 #1 Bilen var mı?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #2 Anladığım kadarıyla birisi hizmet, birisi işlem:
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.862 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 7 Ekim 2021 #3 Windows 11 şu an sorunsuz bir şekilde çalışıyor, birkaç kişi sıkıntılı dedi ama ben öyle bir olaya rastlamadım.
Windows 11 şu an sorunsuz bir şekilde çalışıyor, birkaç kişi sıkıntılı dedi ama ben öyle bir olaya rastlamadım.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #4 Tesla Bobini dedi: Windows 11 şu an sorunsuz bir şekilde çalışıyor, birkaç kişi sıkıntılı dedi ama ben öyle bir olaya rastlamadım. Genişletmek için tıkla... Birisi hizmet, birisi de işlem olduğundan ikisinin de çalışması normaldir. Ben de sorunsuz kullanan kullanıcılar arasındayım. Antimalware'ların görev yöneticisinde yüksek RAM kullanmasından bahsedenler var, bu biraz da sistemin donanımlarıyla ilgili.
Tesla Bobini dedi: Windows 11 şu an sorunsuz bir şekilde çalışıyor, birkaç kişi sıkıntılı dedi ama ben öyle bir olaya rastlamadım. Genişletmek için tıkla... Birisi hizmet, birisi de işlem olduğundan ikisinin de çalışması normaldir. Ben de sorunsuz kullanan kullanıcılar arasındayım. Antimalware'ların görev yöneticisinde yüksek RAM kullanmasından bahsedenler var, bu biraz da sistemin donanımlarıyla ilgili.