GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.638 Makaleler 5 Çözümler 37 1 Ağustos 2023 #1 Merhaba, Windows 11 yükledim baya kişi özelleştirme falan yapılıyor diyordu. Şu an tam olarak Windows 10'dan farklı olarak neler yapabilirim?
Merhaba, Windows 11 yükledim baya kişi özelleştirme falan yapılıyor diyordu. Şu an tam olarak Windows 10'dan farklı olarak neler yapabilirim?
TheHub Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 2.309 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri • Laptop: Hp Victus 16-S0024NT • İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS • Ekran kartı: Laptop Rtx 4060 • RAM: (2x8) 16 GB 5600 Mhz Ddr 5 • SSD: Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD • Windows 10 Pro •Mause: Bloddy A90 •Kulaklık: Gamepower Medusa Rainbow Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2023 #2 GoDd1 dedi: Merhaba, Windows 11 yükledim bayağı kişi özelleştirme falan yapılıyor diyordu. Şu an tam olarak Windows 10'dan farklı olarak neler yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam öyle aman aman bir şey yapamazsınız o diyenler Microsoft Store'den bahsetmiştir oradan bayağı şey özelleştirme ile ilgili programlar var
GoDd1 dedi: Merhaba, Windows 11 yükledim bayağı kişi özelleştirme falan yapılıyor diyordu. Şu an tam olarak Windows 10'dan farklı olarak neler yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam öyle aman aman bir şey yapamazsınız o diyenler Microsoft Store'den bahsetmiştir oradan bayağı şey özelleştirme ile ilgili programlar var
s0n3r Picopat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #3 GoDd1 dedi: Merhaba, Windows 11 yükledim baya kişi özelleştirme falan yapılıyor diyordu. Şu an tam olarak Windows 10'dan farklı olarak neler yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Emulatorsuz Android Uygulamalarını Çalıştırabilirsiniz Örnek,Mobil Spotify Ama Şuan Trde yok 1 yıla gelir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bakabilirsiniz
GoDd1 dedi: Merhaba, Windows 11 yükledim baya kişi özelleştirme falan yapılıyor diyordu. Şu an tam olarak Windows 10'dan farklı olarak neler yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Emulatorsuz Android Uygulamalarını Çalıştırabilirsiniz Örnek,Mobil Spotify Ama Şuan Trde yok 1 yıla gelir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bakabilirsiniz
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 1 Ağustos 2023 #4 @GoDd1 hocam Windows'tan pek bir özelleştirme beklemeyin görev çubuğunu sağa sola yaslayın, tema renklerini değiştirin, yazı fontunu değiştirin, belki ek yazılımlarla biraz daha şekillenebilir ama çok da bir şey beklemeyin.
@GoDd1 hocam Windows'tan pek bir özelleştirme beklemeyin görev çubuğunu sağa sola yaslayın, tema renklerini değiştirin, yazı fontunu değiştirin, belki ek yazılımlarla biraz daha şekillenebilir ama çok da bir şey beklemeyin.
P Phoque Decapat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 201 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #5 GoDd1 dedi: Merhaba, Windows 11 yükledim bayağı kişi özelleştirme falan yapılıyor diyordu. Şu an tam olarak Windows 10'dan farklı olarak neler yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Android package kit (APK) çalıştırabilirsiniz. Mükemmel özellik.
GoDd1 dedi: Merhaba, Windows 11 yükledim bayağı kişi özelleştirme falan yapılıyor diyordu. Şu an tam olarak Windows 10'dan farklı olarak neler yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Android package kit (APK) çalıştırabilirsiniz. Mükemmel özellik.