FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 24 Aralık 2021 #1 RAM 4 GB Ekran kartı Intel HD Graphics İşlemci i3 - 10110U Bilgisayarıma Windows 11 güncellemesi geldi ve yükseltmek istiyorum. Ancak aklımda birkaç soru var. Yükselttikten sonra herhangi bir dosya kaybı yaşar mıyım? PES 2013 ve NFS: Most Wanted 2005 oyunlarını oynayabilir miyim? Oyunlar eski olduğu için bu soruyu sorma gereği duydum. Teşekkürler.
Bilgisayarıma Windows 11 güncellemesi geldi ve yükseltmek istiyorum. Ancak aklımda birkaç soru var. Yükselttikten sonra herhangi bir dosya kaybı yaşar mıyım? PES 2013 ve NFS: Most Wanted 2005 oyunlarını oynayabilir miyim? Oyunlar eski olduğu için bu soruyu sorma gereği duydum. Teşekkürler.
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.640 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #2 Ben oynuyorum. Artı 0 Eksi
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #3 FurkannC dedi: Bilgisayarıma Windows 11 güncellemesi geldi ve yükseltmek istiyorum. Ancak aklımda birkaç soru var. Yükselttikten sonra herhangi bir dosya kaybı yaşar mıyım? PES 2013 ve NFS: Most Wanted 2005 oyunlarını oynayabilir miyim? Oyunlar eski olduğu için bu soruyu sorma gereği duydum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yükseltmede herhangi bir veri kaybı yaşamazsın. Oyunlarında açılır. Artı 0 Eksi
FurkannC dedi: Bilgisayarıma Windows 11 güncellemesi geldi ve yükseltmek istiyorum. Ancak aklımda birkaç soru var. Yükselttikten sonra herhangi bir dosya kaybı yaşar mıyım? PES 2013 ve NFS: Most Wanted 2005 oyunlarını oynayabilir miyim? Oyunlar eski olduğu için bu soruyu sorma gereği duydum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yükseltmede herhangi bir veri kaybı yaşamazsın. Oyunlarında açılır.
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.640 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #4 Sorun olursa uyumluluktan düzeltirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 24 Aralık 2021 #5 @Yosemite Sam, @Umut Nas, yükseltmek için kaç GB indirir? Artı 0 Eksi
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.640 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #6 Ben temiz kurulum ile geçtim ama büyük ihtimalle 5GB civarıdır ISO yüklemesi yapın oradan uprage yaparsınız. Hocam çözüldü mü işaretleseniz? ya da geçtiğinizde mi işaretleyeceksiniz sorun çıktığında iptal edebiliyorsunuz. Son düzenleme: 24 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
Ben temiz kurulum ile geçtim ama büyük ihtimalle 5GB civarıdır ISO yüklemesi yapın oradan uprage yaparsınız. Hocam çözüldü mü işaretleseniz? ya da geçtiğinizde mi işaretleyeceksiniz sorun çıktığında iptal edebiliyorsunuz.
KS KS FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 24 Aralık 2021 #7 Umut Nas dedi: Hocam çözüldü mü işaretleseniz? Genişletmek için tıkla... Geçiş yaptığımda işaretleyeceğim, merak etmeyin Umut Nas dedi: Ben oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl oynadığınızı söyleyebilir misiniz? Yükleme ekranı geliyor ama direk oyundan atıyor. Son düzenleme: 18 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Hocam çözüldü mü işaretleseniz? Genişletmek için tıkla... Geçiş yaptığımda işaretleyeceğim, merak etmeyin Umut Nas dedi: Ben oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl oynadığınızı söyleyebilir misiniz? Yükleme ekranı geliyor ama direk oyundan atıyor.
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.640 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #8 FurkannC dedi: Geçiş yaptığımda işaretleyeceğim, merak etmeyin Nasıl oynadığınızı söyleyebilir misiniz? Yükleme ekranı geliyor ama direk oyundan atıyor. Genişletmek için tıkla... Yükleme ekranı derken fotoğraf alabilir miyim? Artı 0 Eksi
FurkannC dedi: Geçiş yaptığımda işaretleyeceğim, merak etmeyin Nasıl oynadığınızı söyleyebilir misiniz? Yükleme ekranı geliyor ama direk oyundan atıyor. Genişletmek için tıkla... Yükleme ekranı derken fotoğraf alabilir miyim?
KS KS FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 18 Şubat 2022 #9 Umut Nas dedi: Yükleme ekranı derken fotoğraf alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bu ekran saniyelik gelip geri gidiyor. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Yükleme ekranı derken fotoğraf alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bu ekran saniyelik gelip geri gidiyor.
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.640 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #10 FurkannC dedi: Bu ekran saniyelik gelip geri gidiyor. Eki Görüntüle 1308545 Genişletmek için tıkla... Uyumluluktan denetlediniz mi? Bu şekilde. Windows 7 yapın tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
FurkannC dedi: Bu ekran saniyelik gelip geri gidiyor. Eki Görüntüle 1308545 Genişletmek için tıkla... Uyumluluktan denetlediniz mi? Bu şekilde. Windows 7 yapın tekrar deneyin.