LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.717 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #1 RAM 4 GB Ekran kartı APU (İntel HD grapichs 400) Anakart C300 Standart Anakart İşlemci İntel Pentium 1.60 GHZ Merhabalar. NFS Underground Serisi ve NFS World oynamayı düşünüyorum. Çoğu yerde Windows 11 de açılmaz denmekte doğru mu acaba?
Merhabalar. NFS Underground Serisi ve NFS World oynamayı düşünüyorum. Çoğu yerde Windows 11 de açılmaz denmekte doğru mu acaba?
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #2 LuNİZz 1989 dedi: Merhabalar. NFS Underground serisi ve NFS World oynamayı düşünüyorum. Çoğu yerde Windows 11 de açılmaz denmekte doğru mu acaba? Genişletmek için tıkla... Bazen Windows 10 da bile açılmıyor. Eğer varsa öyle bir şey büyük ihtimal doğrudur. Artı 0 Eksi
LuNİZz 1989 dedi: Merhabalar. NFS Underground serisi ve NFS World oynamayı düşünüyorum. Çoğu yerde Windows 11 de açılmaz denmekte doğru mu acaba? Genişletmek için tıkla... Bazen Windows 10 da bile açılmıyor. Eğer varsa öyle bir şey büyük ihtimal doğrudur.
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.781 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 1 Mart 2022 #3 Ancak Underground açılır, açılması lazım çünkü Windows 10'da çalışıyor bunlar. NFS World kapanmamış mıydı? Artı 0 Eksi
Ancak Underground açılır, açılması lazım çünkü Windows 10'da çalışıyor bunlar. NFS World kapanmamış mıydı?
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #4 Connor The Android dedi: Ancak Underground açılır, açılması lazım çünkü Windows 10'da çalışıyor bunlar. NFS World kapanmamış mıydı? Genişletmek için tıkla... NFS World'u bazı arkadaşlar tekrar açtı. Artı 0 Eksi
Connor The Android dedi: Ancak Underground açılır, açılması lazım çünkü Windows 10'da çalışıyor bunlar. NFS World kapanmamış mıydı? Genişletmek için tıkla... NFS World'u bazı arkadaşlar tekrar açtı.
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 1 Mart 2022 #5 Windows 10'da NFS World oynamıştım, 11'i bilmiyorum ama. Connor The Android dedi: NFS World kapanmamış mıydı? Genişletmek için tıkla... Oyunu modlayıp Custom Launcher ve sunucu açtılar. Artı 0 Eksi
Windows 10'da NFS World oynamıştım, 11'i bilmiyorum ama. Connor The Android dedi: NFS World kapanmamış mıydı? Genişletmek için tıkla... Oyunu modlayıp Custom Launcher ve sunucu açtılar.
KS KS LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.717 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #6 Connor The Android dedi: Ancak Underground açılır, açılması lazım çünkü Windows 10'da çalışıyor bunlar. NFS World kapanmamış mıydı? Genişletmek için tıkla... Bende böyle düşündüm. Arkadaşım denediğinde beyaz ekran sonrası mavi ekran yediğini söylüyor. Artı 0 Eksi
Connor The Android dedi: Ancak Underground açılır, açılması lazım çünkü Windows 10'da çalışıyor bunlar. NFS World kapanmamış mıydı? Genişletmek için tıkla... Bende böyle düşündüm. Arkadaşım denediğinde beyaz ekran sonrası mavi ekran yediğini söylüyor.