Windows 11'de NVIDIA App ve NVIDIA sürücüsünü kurarken "0x800705b4" hatası

cs 1.6 pro

Centipat
Daha fazla  
"0x800705b4" hatası diyor DDU ile sürücüleri sildim olmadı. Manuel kurayım dedim sürücüyü o da olmadı. Yine hata veriyor çözüm çıkmazsa akşam format attıracağım.

Windows'a bir güncelleme geldi geldiği gün bizde arkadaşlarla benim diğer bilgisayarımdan oyun oynuyordum güncellenirken oynadım sonra yeniden başlatıldı ve kapatıp oynamaya devam ettim pide almaya gittim geldim akşam iftardan sonra oyun oynamak için açtım Minecraft açılmadı (güncellemeden önce açılıyordu) bende bir şey olmaz dedim Java'yı sildim sonra gittim başka Java yükledim yüklemesi çok uzun sürdü normal olmadığını anladım birkaç kez daha Java sil yükle yaptım düzelmedi bende MC sildim güncellemeden sonra CS'de 150 olan FPS'im 200'lere çok rahat çıkmaya başladı sonra driver hataları aldım driverı güncellemeye çalıştım NVIDIA App'den sonra NVIDIA App sürümü eski güncelleyip kurulum yapın yazdı ben pek takmadım şimdi kasa almak için CS girmeye çalıştım giremedim kapat aç yaptım dosyaları doğruladım ne yaparsam yapim olmadı biraz araştırdım driverları güncellemem gerekiyormuş sonrasında yine denedim olmadı bende sonrasında DDU ile driver sildim tekrar kurarken hata verdi bende denemeye devam ettim ama sonuç alamayınca Technopat'a baktım yine çözüm bulamadım YouTube desen kimse adamakıllı video çekmemiş olay böyleydi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-02 173750.png
    10,6 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
"0x800705b4" hatası diyor DDU ile sürücüleri sildim olmadı. Manuel kurayım dedim sürücüyü o da olmadı. Yine hata veriyor çözüm çıkmazsa akşam format attıracağım.

Format atacaksan kendın at neden para vereceksın?

görev yöneticisinden nvidia ile alakalı her şeyi kapatıp tekrar denermisin?

Son düzenleme:
Babamın arkadaşı internet kafe sahibi o atacak paralı değil bir de ailem bir şey yaparsın götür aşağıya falan diyorlar.

Deniyorum ama uzun süredir açılıyor hala ekrana NVIDIA gelmedi.

Ailen benimkiler gibi her şeye gereksiz korkuyorlar snrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…