Windows 11'de NVIDIA sürücü güncellemesinden sonra ekran siyah oluyor

oumar

Kilopat
RAM
corsair 16 gb
SSD veya HDD modeli
samsung evo970 512 gb
Ekran kartı
inno rtx 2060
Anakart
asus m450 A
İşlemci
ryzen 5 2600
Merhaba arkadaşlar...
Son Windows 11 ve NVIDIA diver güncellemesinden sonra ekranım 1,2 dakikada bir bazen daha sık anlık siyah ekran olup geri geliyor. Normalde sıkıntı değil ancak CS 2 oynarken sıkıntı oluyor. Sorunun kaynağını bilmiyorum. Kabloları kontrol ettim bir sıkıntı yok. Zaten güncellemeden sonra kablolara hiç dokunmadım. Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Belki bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar vardır... Siyah ekran 1 saniye kadar sürüyor.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar...
Son Windows 11 ve NVIDIA diver güncellemesinden sonra ekranım 1,2 dakikada bir bazen daha sık anlık siyah ekran olup geri geliyor. Normalde sıkıntı değil ancak CS 2 oynarken sıkıntı oluyor. Sorunun kaynağını bilmiyorum. Kabloları kontrol ettim bir sıkıntı yok. Zaten güncellemeden sonra kablolara hiç dokunmadım. Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Belki bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar vardır... Siyah ekran 1 saniye kadar sürüyor.
Hocam aynı sorun bende de var. Kablodan ya da monitörümden olmadığına eminim. Oyun oynarken anlık ekran siyah olup gidiyor.

Başka bir kaynakta en son Nvidia Driver güncellemesinin sorunlu olduğu ve ciddi aksaklıklara sebep olduğu belirtilmişti. Dün okumuştum.
Malesef link almadım.

Eski ( Önceki ) driver'e dönüş yapın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı