Windows 11'de oturum açılmıyor

emrecan138

Centipat
Daha fazla  
Windows 11 deneme sürümü kullanıyorum. Hesabımı giriyorum geçerli Windows parolası soruyor boş bırakıp ileri diyorum "Eyvah, bir sorun oluştu her ne olduysa, muhtemelen bizim yapmış olduğumuz bir hatadan kaynaklandı. Lütfen yeniden deneyin." yazıyor, bu sorun nasıl düzelir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 deneme sürümü kullanıyorum. Hesabımı giriyorum geçerli Windows parolası soruyor boş bırakıp ileri diyorum "eyvah, bir sorun oluştu her ne olduysa, muhtemelen bizim yapmış olduğumuz bir hatadan kaynaklandı. Lütfen yeniden deneyin." yazıyor, bu sorun nasıl düzelir?

Çift enter yap girer.

Windows 11 deneme sürümü kullanıyorum. Hesabımı giriyorum geçerli Windows parolası soruyor boş bırakıp ileri diyorum "eyvah, bir sorun oluştu her ne olduysa, muhtemelen bizim yapmış olduğumuz bir hatadan kaynaklandı. Lütfen yeniden deneyin." yazıyor, bu sorun nasıl düzelir?

Sistemi yeni kurduğunda güncellemeler yüklendikten sonra ki çıkan bug olan şifre ekranını diyorsan enter yap Microsoft hesabı için tam bilgi sahibi değilim.

Çift enter yap girer.

Sistemi yeni kurduğunda güncellemeler yüklendikten sonra ki çıkan bug olan şifre ekranını diyorsan enter yap Microsoft hesabı için tam bilgi sahibi değilim.

Çift enter yapınca yine e-posta telefon istediği oturum açma yeri geliyor.

Update'leri tamamlayıp öyle deneyin, posta ve Outlook uygulamasından kaynaklı.

Update'ler tam.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı