Windows 11'de oyun açınca alt + tab yapılmıyor

peruwasa12

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarı ilk açtığımda sorun yok, her türlü Alt+Tab çalışıyor ama herhangi bir oyunu açtığım anda Alt Tab yapamıyorum. Arkadaki sekmelere yazılımlara geçiş yapamıyorum. Her seferinde CTRL+alt+del yaparak geçiyorum. Bu sorun uyuz etti beni, oyunu kapatsam dahi Alt+Tab düzelmiyor ancak resetlersem düzeliyor. Bunun sebebi nedir?

Genel olarak sağ alttaki menüler vs olsun açılışı takılmalı yavaş oluyor, bazen saçma şekilde donabiliyor. Açıkçası üşenmesem tekrar bir de lisans almış olmasam Windows 10'a çevireceğim bilgisayarı. Bu arada sistem özellikleri kötü değil laptopun. AMD Ryzen 5 6600H, 3050 Ti, DDR 5 16 GB RAM'e sahip olan bir makine. Yine SSD tabii ki... Bunları da göz önüne almak isterseniz diye ekledim.

Windows simgesi olan tuşa ve D tuşuna basarsanız masaüstüne gelirsiniz.

Bazı oyunlarda bende de öyle hocam oyunla alakalı.

Çok saçmaymış arkadaş ya Şimdide 3 tür güncellemeyi yükleyemiyor hata veriyor bir şeyler yolunda gitmedi diye
2022-x64 tabanlı Sistemler için Windows 11 10 Toplu Güncelleştirmesi güncellemesini yükleyemiyor, ne sıkıntılı bi sürümmüş bu arkadaş

Windows simgesi olan tuşa ve D tuşuna basarsanız masaüstüne gelirsiniz.
Bu arada oyunda bu da işe yaramıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…