Windows 11'de oyunlara girildiğinde parlaklık azalıyor

llemarx

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi. Oyunlara girdiğim zaman parlaklığım %20 seviyelerine düşüyor. Manuel olarak klavyeden yükseltiyorum sonra alta aldığım zaman tekrar aynısı oluyor. Görüntü ayarlarından çözünürlüğü değiştirdiğimde de bu durumla karşılaşıyorum. Prize takılı oynuyorum, driverler güncel, otomatik parlaklık gibi şeyler kapalı. Windows Update'i de kontrol ediyorum. Kısacası her şey güncel. Sistem:
-R5 4600H.
-16 GB RAM.

Başlıkta da belirttiğim gibi. Oyunlara girdiğim zaman parlaklığım %20 seviyelerine düşüyor. Manuel olarak klavyeden yükseltiyorum sonra alta aldığım zaman tekrar aynısı oluyor. Görüntü ayarlarından çözünürlüğü değiştirdiğimde de bu durumla karşılaşıyorum. Prize takılı oynuyorum, driverler güncel, otomatik parlaklık gibi şeyler kapalı. Windows Update'i de kontrol ediyorum. Kısacası her şey güncel. Sistem:
-R5 4600H.
-16 GB RAM.

Otomatik parlaklık gibi bir şey açıksa kapatıp deneyebilirsin.

Oyunun parlaklık ayarlarına da bakmanı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı