emirhank0 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 111 22 Eylül 2022 #1 1 gün önce Windows 11'e geçtim ve çalışan parmak izi artık çalışmıyor. Lenovo ThinkBook 15 G2 ıtl kullanıyorum. Birçok yerden araştırdım ama olmadı. Silip güncel olanı kurdum yine olmadı. Yardımcı olabilir misiniz? Dosya Ekleri parmakizi.png 7,1 KB · Görüntüleme: 172 parmakizi1.png 14,5 KB · Görüntüleme: 145
1 gün önce Windows 11'e geçtim ve çalışan parmak izi artık çalışmıyor. Lenovo ThinkBook 15 G2 ıtl kullanıyorum. Birçok yerden araştırdım ama olmadı. Silip güncel olanı kurdum yine olmadı. Yardımcı olabilir misiniz?
ricohket Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 660 Çözümler 8 Yer Denizli / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 22 Eylül 2022 #2 laptops and netbooks :: thinkbook series :: thinkbook 15 g2 itl - Lenovo Support TR pcsupport.lenovo.com Bunu kurup bilgisayarı yeniden başlatın ve deneyin hocam.
laptops and netbooks :: thinkbook series :: thinkbook 15 g2 itl - Lenovo Support TR pcsupport.lenovo.com Bunu kurup bilgisayarı yeniden başlatın ve deneyin hocam.
emirhank0 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 111 22 Eylül 2022 #3 ricohket dedi: laptops and netbooks :: thinkbook series :: thinkbook 15 g2 itl - Lenovo Support TR pcsupport.lenovo.com Bunu kurup bilgisayarı yeniden başlatın ve deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Yaptım sonuç yine aynı.
ricohket dedi: laptops and netbooks :: thinkbook series :: thinkbook 15 g2 itl - Lenovo Support TR pcsupport.lenovo.com Bunu kurup bilgisayarı yeniden başlatın ve deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Yaptım sonuç yine aynı.
N Nogay Han Hectopat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 598 Çözümler 1 22 Eylül 2022 #4 Lenovo'nun yüklendiği WİN versiyonuna dönmeden çalışmaz galiba Ben de yapamadım. Umarım bir çözümü vardır.
Lenovo'nun yüklendiği WİN versiyonuna dönmeden çalışmaz galiba Ben de yapamadım. Umarım bir çözümü vardır.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.351 Çözümler 64 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 22 Eylül 2022 #5 emirhank0 dedi: Yaptım sonuç yine aynı. Genişletmek için tıkla... Windows Update üzerinden günceller misin? (gelişmiş seçeneklerden, isteğe bağlı güncelleştirmeyi bul)
emirhank0 dedi: Yaptım sonuç yine aynı. Genişletmek için tıkla... Windows Update üzerinden günceller misin? (gelişmiş seçeneklerden, isteğe bağlı güncelleştirmeyi bul)
emirhank0 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 111 22 Eylül 2022 #6 Nogay Han dedi: Lenovo'nun yüklendiği Win versiyonuna dönmeden çalışmaz galiba ben de yapamadım. Umarım bir çözümü vardır. Genişletmek için tıkla... Windows 10 olan driverı yükledim çalıştı teşekkürler.
Nogay Han dedi: Lenovo'nun yüklendiği Win versiyonuna dönmeden çalışmaz galiba ben de yapamadım. Umarım bir çözümü vardır. Genişletmek için tıkla... Windows 10 olan driverı yükledim çalıştı teşekkürler.
N Nogay Han Hectopat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 598 Çözümler 1 22 Eylül 2022 #7 Ben de WİN 10 versiyonu ile çalıştırıyordum zaten. WİN 11de çalıştıramadım. Umarım çalıştıran bir yazılım çıkar.
Ben de WİN 10 versiyonu ile çalıştırıyordum zaten. WİN 11de çalıştıramadım. Umarım çalıştıran bir yazılım çıkar.
Kero.exe Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #8 Ben buldum parmak izi sürücüsünü sıfırlamanız lazım.
emirhank0 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 111 15 Mart 2023 #9 Kero.exe dedi: Ben buldum parmak izi sürücüsünü sıfırlamanız lazım. Genişletmek için tıkla... Sıfırlamaktan kastın silmek mi?(aygıt yöneticisinden)
Kero.exe dedi: Ben buldum parmak izi sürücüsünü sıfırlamanız lazım. Genişletmek için tıkla... Sıfırlamaktan kastın silmek mi?(aygıt yöneticisinden)
Kero.exe Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #10 emirhank0 dedi: Sıfırlamaktan kastın silmek mi?(aygıt yöneticisinden) Genişletmek için tıkla... evet ama daha detaylı bilgi istiyorsan (ve bence istemelisin) burdan bakabilirsin Burda çözüm var
emirhank0 dedi: Sıfırlamaktan kastın silmek mi?(aygıt yöneticisinden) Genişletmek için tıkla... evet ama daha detaylı bilgi istiyorsan (ve bence istemelisin) burdan bakabilirsin Burda çözüm var