mrttbk Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar garip bir şekilde pin kodu giremiyorum. FN + NumLock da yaptım olmuyor. Yardım edebilecek birisi var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2023
Arkadaşlar garip bir şekilde pin kodu giremiyorum. FN + NumLock da yaptım olmuyor. Yardım edebilecek birisi var mı?
Türker K Centipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara 2 Haziran 2023 #2 mrttbk dedi: Arkadaşlar garip bir şekilde pin kodu giremiyorum. FN + NumLock da yaptım olmuyor. Yardım edebilecek birisi var mı? Genişletmek için tıkla... Giremiyorum derken? Şifre yanlış vs. mi diyor?
mrttbk dedi: Arkadaşlar garip bir şekilde pin kodu giremiyorum. FN + NumLock da yaptım olmuyor. Yardım edebilecek birisi var mı? Genişletmek için tıkla... Giremiyorum derken? Şifre yanlış vs. mi diyor?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Haziran 2023 #3 Pin kısmı harf kabul etmiyor. Rakamlarla dene.
mrttbk Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #4 Türker K dedi: Giremiyorum derken? Şifre yanlış vs. mi diyor? Genişletmek için tıkla... Yani karakter kabul etmiyor rakam giremiyorum. Recep Baltaş dedi: Pin kısmı harf kabul etmiyor. Rakamlarla dene. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor hocam rakam giremiyorum. Recep Baltaş dedi: Pin kısmı harf kabul etmiyor. Rakamlarla dene. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın Shift tuşu basılı kalmış sizi de meşgul ettim Son düzenleme: 2 Haziran 2023
Türker K dedi: Giremiyorum derken? Şifre yanlış vs. mi diyor? Genişletmek için tıkla... Yani karakter kabul etmiyor rakam giremiyorum. Recep Baltaş dedi: Pin kısmı harf kabul etmiyor. Rakamlarla dene. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor hocam rakam giremiyorum. Recep Baltaş dedi: Pin kısmı harf kabul etmiyor. Rakamlarla dene. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın Shift tuşu basılı kalmış sizi de meşgul ettim