Windows 11'de programlar ekranda takılıyor

Guts4Ever

Yoctopat
Daha fazla  
Oyun oynarken video izliyordum, Alt+Tab attığımda video normaldi ama birkaç dakikalığına AFK oldum, geri döndüğümde video böyle donmuştu (attığım videodaki çene kısmına bakarsanız anlarsınız). Bu sorun sadece video izlerken olmuyor, Discord, Steam, vb. programlarda da aynı durum yaşanıyor. Ama oyun oynarken hiç yaşamadım, sadece programlardayken olan bir şey. Ekran kartı sürücülerim güncel, kabloları da kontrol ettim hiçbir sorun yok. Neden yaşandığını bilmiyorum, pencereyi hareket ettirdiğimde hata düzeliyor ama belli bir süre sonra geri oluyor. Yardımcı olur musunuz?
Sistem.
-i3-12100F
-AMD RX 6600.
-16 GB RAM.
-Pro H610M-E DDR4.
Video link:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tarayıcı kaynaklı bir soruna benziyor tarayıcını değiştir ve RAM kullanımlarını kontrol et boştayken.

Tarayıcı kaynaklı bir soruna benziyor tarayıcını değiştir ve RAM kullanımlarını kontrol et boştayken.

Tam okumadınız sanırım ama arkadaş Steam ve DC de yazmış bunların tarayıcı ile alakası yok.

Hata vermeme ya da Görev Yöneticisi'nden RAM ya da işlemcinin nasıl durumuna baktınız mı?

Tam okumadınız sanırım ama arkadaş Steam ve DC de yazmış bunların tarayıcı ile alakası yok.

Hata vermeme ya da Görev Yöneticisi'nden RAM ya da işlemcinin nasıl durumuna baktınız mı?

RAM Kullanımım %20- %30'larda boştayken ve işlemcide aynı şekil %5 %10 arası, yani sistemi zorlayan bir şey yok. Ekran kartımdada hiç yük yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…