Emrergnc Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 668 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #1 LoL için yardımcı programlar yüklemek istiyordum Blitz, op.gg gibi ama programların yüklenme ekranı gelmiyor. Windows 11'in galiba 3. parti yazılımlara karşı bir önlemi var. Bu tarz programları vs nasıl yükleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2022
LoL için yardımcı programlar yüklemek istiyordum Blitz, op.gg gibi ama programların yüklenme ekranı gelmiyor. Windows 11'in galiba 3. parti yazılımlara karşı bir önlemi var. Bu tarz programları vs nasıl yükleyebilirim?
bjkmert.45 Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 216 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #2 Sisteminiz TPM Fixli olarak kurduysanız bunlara izin vermiyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Emrergnc Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 668 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #3 bjkmert.45 dedi: Sisteminiz TPM Fixli olarak kurduysanız bunlara izin vermiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Windows uptade ayarlarından direkt yükselttim. Sanki Technopat'ın TPM açma videosu vardı. Artı 0 Eksi
bjkmert.45 dedi: Sisteminiz TPM Fixli olarak kurduysanız bunlara izin vermiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Windows uptade ayarlarından direkt yükselttim. Sanki Technopat'ın TPM açma videosu vardı.