Egemen Başol Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #1 Merhaba, W11 kullanıyorum laptopumda Roblox açılmıyor. Nasıl hatayı düzeltebilirim?
B Birgaripmazlum Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 5600x Amd Radeon Rx 6700 XT 12GB Asus Prime b550m-k Kingston Fury (2x8) 16 GB Ram 3600mhz 1TB KioxiaExceriaM.2 NVMe Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #2 Ne hatası alıyorsunuz? Artı 0 Eksi
2smokeyy Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 576 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #3 Egemen Başol dedi: Merhaba, W11 kullanıyorum laptopumda Roblox açılmıyor. Nasıl hatayı düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Ne hatası hocam, yoksa hata vermeden kapanıyor mu? Artı 0 Eksi
Egemen Başol dedi: Merhaba, W11 kullanıyorum laptopumda Roblox açılmıyor. Nasıl hatayı düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Ne hatası hocam, yoksa hata vermeden kapanıyor mu?
KS KS Egemen Başol Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #4 Birgaripmazlum dedi: Ne hatası alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hata almıyorum 2smokeyy dedi: Ne hatası hocam, yoksa hata vermeden kapanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hata vermiyor açıyorum açılmıyor. Orda mısınız 2smokeyy dedi: Ne hatası hocam, yoksa hata vermeden kapanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 10 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
Birgaripmazlum dedi: Ne hatası alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hata almıyorum 2smokeyy dedi: Ne hatası hocam, yoksa hata vermeden kapanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hata vermiyor açıyorum açılmıyor. Orda mısınız 2smokeyy dedi: Ne hatası hocam, yoksa hata vermeden kapanıyor mu? Genişletmek için tıkla...