Windows 11'de saatlerdir güncelleme yapılamıyor

Fraster1905

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
RTX 4070
İşlemci
İntel Core İ7
Herkese selamlar, bilgisayarım 1 saatten uzun süredir güncelleme yapıyor ama güncelleme hep %99'da takılı kalıyor. 5-6 defa kapatıp açtım, hepsinde ilk önce %35 oluyor, sonra %86 ve %99 oluyor, sorun nedir? Çözüm yolunu bilen var mı?

Şu anda bir şey planlandığı gibi gitmedi diyor

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS pili ile ne alaka? Kim diyor bunu?

Hocam 30 saniye kapatma tuşuna basılı tutup açmaya çalışınca bir ekran çıkıyor o ekranda entere basarsak bilgisayar açılıyordu kodu taratınca HP'nin BIOS sekmesine geliyordu teşhir ürün olduğundan bence

Teşhir olduğu için sorunlar olabilir o ayrı konu ama pil ile ilgili pek yok. Sorun dediğin ekrandan görsel yolla bir göreyim bende.

Bence BIOS pili bitmek üzere

Dosya Ekleri

• IMG_20250516_110847.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 33
Evet pili değil ama güncelleme konusunun pil ile alakası yok dediğim gibi.
sorunu biliyor musun ona göre garantiye verecem 2 yıl garantisi var zaten ondan dolayı bios pilini değiştiremiyorum yoksa 1-2 dakikalık iş

Evet pili değil ama güncelleme konusunun pil ile alakası yok dediğim gibi.

Neredeyse her gün açılırken bununla karşılaşıyorum

Dosya Ekleri

• 17474830222185489030500740358197.jpg
    126 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Önceden de dediğim gibi siyah ekran veya güncelleme probleminin pil ile alakası yok.
Bu testi'de yap yolla. Ona göre serviste neler değişim yaptıracağını söyleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…