TR1905 Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 70 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #1 Windows 11 kullanıyorum metin belgesi oluşturmak istemiştim fakat yeni sekmesini göremedim. Kaybolmuş her türlü yolu denedim ama olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2022
Windows 11 kullanıyorum metin belgesi oluşturmak istemiştim fakat yeni sekmesini göremedim. Kaybolmuş her türlü yolu denedim ama olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm TR1905 19 Temmuz 2022 walg_tr dedi: Mouse ayarlarından Config yapmış olabilirsiniz. Ayarları açıp fare ayarlarına girin. Ek fare seçeneklerine tıklayın belki orada yardımı bir şey çıkar. Genişletmek için tıkla... Ek fare seçeneği çıkmadı. Sorunu çözdüm Regedit'ten bir şeyler yaptım düzeldi."
walg_tr dedi: Mouse ayarlarından Config yapmış olabilirsiniz. Ayarları açıp fare ayarlarına girin. Ek fare seçeneklerine tıklayın belki orada yardımı bir şey çıkar. Genişletmek için tıkla... Ek fare seçeneği çıkmadı. Sorunu çözdüm Regedit'ten bir şeyler yaptım düzeldi."
W walg_tr Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #2 Mouse ayarlarından Config yapmış olabilirsiniz. Ayarları açıp fare ayarlarına girin. Ek fare seçeneklerine tıklayın belki orada yardımı bir şey çıkar. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
Mouse ayarlarından Config yapmış olabilirsiniz. Ayarları açıp fare ayarlarına girin. Ek fare seçeneklerine tıklayın belki orada yardımı bir şey çıkar.
KS KS TR1905 Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 70 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #3 walg_tr dedi: Mouse ayarlarından Config yapmış olabilirsiniz. Ayarları açıp fare ayarlarına girin. Ek fare seçeneklerine tıklayın belki orada yardımı bir şey çıkar. Genişletmek için tıkla... Ek fare seçeneği çıkmadı. Sorunu çözdüm Regedit'ten bir şeyler yaptım düzeldi." Son düzenleme: 20 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
walg_tr dedi: Mouse ayarlarından Config yapmış olabilirsiniz. Ayarları açıp fare ayarlarına girin. Ek fare seçeneklerine tıklayın belki orada yardımı bir şey çıkar. Genişletmek için tıkla... Ek fare seçeneği çıkmadı. Sorunu çözdüm Regedit'ten bir şeyler yaptım düzeldi."
4bc Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #4 TR1905 dedi: Ek fare seçeneği çıkmadı. Sorunu çözdüm Regedit'ten bir şeyler yaptım düzeldi." Genişletmek için tıkla... hoca aynı sorunu yaşıyorum ne yaptınız tam olarak Artı 0 Eksi
TR1905 dedi: Ek fare seçeneği çıkmadı. Sorunu çözdüm Regedit'ten bir şeyler yaptım düzeldi." Genişletmek için tıkla... hoca aynı sorunu yaşıyorum ne yaptınız tam olarak