A Agrasyon Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 119 15 Mart 2023 #1 Google kullanıyorum ve çok fazla sekmeyi açık şekilde tutmam gerekiyor. Ben de sekmeler kapanmasın diye yaklaşık 1 aydır bilgisayarı uyku modunda tutuyorum. Bunun bir yöntemi var mıdır?
Google kullanıyorum ve çok fazla sekmeyi açık şekilde tutmam gerekiyor. Ben de sekmeler kapanmasın diye yaklaşık 1 aydır bilgisayarı uyku modunda tutuyorum. Bunun bir yöntemi var mıdır?
anilkose Kilopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 479 Çözümler 6 Yer TRABZON Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Personeli 15 Mart 2023 #2 Hazırda beklet modunu kullanıp bir de öyle deneyin. Artı 0 Eksi
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 15 Mart 2023 #3 Alttaki linkten işaretlediğim yeri seçip dener misin? chrome://settings/onStartup Artı 0 Eksi
KS KS A Agrasyon Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 119 15 Mart 2023 #4 armas dedi: Alttaki linkten işaretlediğim yeri seçip dener misin? chrome://settings/onStartup Eki Görüntüle 1702257 Genişletmek için tıkla... Deneyeyim de sonradan sıkıntı çıkmasın. Siz denediniz mi daha önce? Artı 0 Eksi
armas dedi: Alttaki linkten işaretlediğim yeri seçip dener misin? chrome://settings/onStartup Eki Görüntüle 1702257 Genişletmek için tıkla... Deneyeyim de sonradan sıkıntı çıkmasın. Siz denediniz mi daha önce?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 15 Mart 2023 #5 Agrasyon dedi: Deneyeyim de sonradan sıkıntı çıkmasın. Siz denediniz mi daha önce? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sıkıntıdan bahsediyorsun? Sıkıntılı bir şey olsa neden önereyim? Artı 0 Eksi
Agrasyon dedi: Deneyeyim de sonradan sıkıntı çıkmasın. Siz denediniz mi daha önce? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sıkıntıdan bahsediyorsun? Sıkıntılı bir şey olsa neden önereyim?
KS KS A Agrasyon Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 119 15 Mart 2023 #6 armas dedi: Nasıl bir sıkıntıdan bahsediyorsun? Sıkıntılı bir şey olsa neden önereyim? Genişletmek için tıkla... Cümlenin sonunda dener misin dediğin için sormuştum aslında. Sıkıntı dediğim şey ise açtığımda sekmelerin gitmiş olması ihtimaliydi. Teşekkürler Artı 0 Eksi
armas dedi: Nasıl bir sıkıntıdan bahsediyorsun? Sıkıntılı bir şey olsa neden önereyim? Genişletmek için tıkla... Cümlenin sonunda dener misin dediğin için sormuştum aslında. Sıkıntı dediğim şey ise açtığımda sekmelerin gitmiş olması ihtimaliydi. Teşekkürler
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 15 Mart 2023 #7 Agrasyon dedi: Cümlenin sonunda dener misin dediğin için sormuştum aslında. Sıkıntı dediğim şey ise açtığımda sekmelerin gitmiş olması ihtimaliydi. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Deneyip bize sonucu haber verir misin? Artı 0 Eksi
Agrasyon dedi: Cümlenin sonunda dener misin dediğin için sormuştum aslında. Sıkıntı dediğim şey ise açtığımda sekmelerin gitmiş olması ihtimaliydi. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Deneyip bize sonucu haber verir misin?