Windows 11'de ses ayarları çalışmıyor

Narzhull

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler.

(Emin olamamakla birlikte) Windows güncellemesinden sonra sağ altta ki ses ayarları çalışmıyor. Ses çubuğunu ne kadar oynatsam da ses miktarı ses cihazlarımda düşüp artmıyor.

Hatta bazı oyunlarda (örneğin: Going meideval 2) hiçbir şekilde ses gelmiyor. Sadece görselde ki gibi Windows ayarlarından ses miktarını değiştirebiliyorum.

Windows'um Update.

Dosya Ekleri

• sesproblemi1.png
    sesproblemi1.png
    66,1 KB · Görüntüleme: 26
  • sesproblemi2.png
    sesproblemi2.png
    72,7 KB · Görüntüleme: 22
  • sesproblemi3.png
    sesproblemi3.png
    69,9 KB · Görüntüleme: 26
İyi günler.

(Emin olamamakla birlikte) Windows güncellemesinden sonra sağ altta ki ses ayarları çalışmıyor. Ses çubuğunu ne kadar oynatsam da ses miktarı ses cihazlarımda düşüp artmıyor.

Hatta bazı oyunlarda (örneğin: Going meideval 2) hiçbir şekilde ses gelmiyor. Sadece görselde ki gibi Windows ayarlarından ses miktarını değiştirebiliyorum.

Windows'um Update.
Ses sürücünü aygıt yöneticinden kaldırın PC'yi yeniden başlatın Windows Update sürücleri tekrar yüklesin.

Sürücü güncel mi hocam?
Bir de en son çare aygıtı silip tekrar yükleyebilirsiniz.
Sürücü güncel. Driver da bir problem yok gibi görünüyor. Aygıtı silip tekrar yüklemek
Ses sürücünü aygıt yöneticinden kaldırın PC'yi yeniden başlatın Windows Update sürücleri tekrar yüklesin.
Bunları hemen deneyeceğim. Sonucu size yazarım.

Sürücü güncel mi hocam?
Bir de en son çare aygıtı silip tekrar yükleyebilirsiniz.

Dediklerinizi yaptım. Aygıt yöneticisinden kaldırdım ama PC yi tekrar açtığımda her şey yerli yerine tekrar geliyor. ( Güncelleme falan da yapmıyor )

Aygıt yöneticisinin durumu fotoğrafta görüldüğü gibi.

Dosya Ekleri

• sesproblemi4.png
    sesproblemi4.png
    18,7 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı