Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #1 Modern Layouts kullanıyorum ve 2H22 güncellemesiyle şöyle bir arkadaş gelmiş. Bunu kapatabilir miyim?
Modern Layouts kullanıyorum ve 2H22 güncellemesiyle şöyle bir arkadaş gelmiş. Bunu kapatabilir miyim?
kebabciOsman Hectopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 280 Çözümler 1 Yer İstanbul/Avrupa 23 Eylül 2022 #2 Bende uzun süredir sol üstteki ses ayarını değiştirdiğimde o müzik kısayolu gelmiyor. Niçin acaba? Sadece alttaki zımbırtı çıkıyor bende.
Bende uzun süredir sol üstteki ses ayarını değiştirdiğimde o müzik kısayolu gelmiyor. Niçin acaba? Sadece alttaki zımbırtı çıkıyor bende.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #3 kebabciOsman dedi: Bende uzun süredir sol üstteki ses ayarını değiştirdiğimde o müzik kısayolu gelmiyor. Niçin acaba? Sadece alttaki zımbırtı çıkıyor bende. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Buradan hiçbirini seçmişsindir belki.
kebabciOsman dedi: Bende uzun süredir sol üstteki ses ayarını değiştirdiğimde o müzik kısayolu gelmiyor. Niçin acaba? Sadece alttaki zımbırtı çıkıyor bende. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Buradan hiçbirini seçmişsindir belki.
kebabciOsman Hectopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 280 Çözümler 1 Yer İstanbul/Avrupa 23 Eylül 2022 #4 Aeronight dedi: Sürprizbozan Eki Görüntüle 1525258 Buradan hiçbirini seçmişsindir belki. Genişletmek için tıkla... Buraya nasıl eriştin acaba?
Aeronight dedi: Sürprizbozan Eki Görüntüle 1525258 Buradan hiçbirini seçmişsindir belki. Genişletmek için tıkla... Buraya nasıl eriştin acaba?
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #5 kebabciOsman dedi: Buraya nasıl eriştin acaba? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi program kullanıyorum. Modern Flayouts.
kebabciOsman dedi: Buraya nasıl eriştin acaba? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi program kullanıyorum. Modern Flayouts.
GokhanYigitGya Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 2.133 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Eylül 2022 #6 Aeronight dedi: Modern layouts kullanıyorum ve 2H22 güncellemesiyle şöyle bir arkadaş gelmiş. Bunu kapatabilir miyim? Eki Görüntüle 1525244 Genişletmek için tıkla... Hayır kaldırmak mümkün değil. Ama artık modern flayouts programını bırakabilirsıniz. Hem müzik kontrolleri böyle çıkıyor zaten:
Aeronight dedi: Modern layouts kullanıyorum ve 2H22 güncellemesiyle şöyle bir arkadaş gelmiş. Bunu kapatabilir miyim? Eki Görüntüle 1525244 Genişletmek için tıkla... Hayır kaldırmak mümkün değil. Ama artık modern flayouts programını bırakabilirsıniz. Hem müzik kontrolleri böyle çıkıyor zaten: