Windows 11'de ses simgesine tıklandığı zaman sistem donuyor

ddTk

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

W11 yüklü bir dizüstü bilgisayarım var. Görseldeki hepimizin bildiği sağ alttaki ses simgesine tıkladığımda bilgisayar anlık (1sn civarı) donuyor. O an video açıksa görüntü donuyor mouse hareket etmiyor vs. hemen düzeliyor ancak yine de rahatsız edici. Çözümü nedir?

ses.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

W11 yüklü bir dizüstü bilgisayarım var. Görseldeki hepimizin bildiği sağ alttaki ses simgesine tıkladığımda bilgisayar anlık (1sn civarı) donuyor. O an video açıksa görüntü donuyor mouse hareket etmiyor vs. hemen düzeliyor ancak yine de rahatsız edici. Çözümü nedir?

Eki Görüntüle 1948409

Hocam CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve bu komutu yazın.
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Hocam CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve bu komutu yazın.
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Deployment Image Servicing and Management tool
Version: 10.0.26100.1150

Image Version: 10.0.26100.4061

[==========================100.0%==========================] The restore operation completed successfully.
The operation completed successfully.

Ben yaptım bu şekilde sonuç verdi.

Merhaba,

Eki Görüntüle 1948409
Çözüm buldunuz mu?

Merhaba,

Eki Görüntüle 1948409
Ben şimdi Microsoft forumuna yazacağım. Siz de yazın lütfen.

2025-x64 tabanlı Sistemler için Windows 11 Version 24H2 06 Toplu Güncelleştirmesi (KB5063060)

Yukarıdaki güncelleştirmeyi yükleyince sorun düzeldi, bilginize.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı