O ouxx Centipat Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #1 Merhaba, notepad kullanırken çok uğraş verdiğim ve önemli olan bir notu yanlışlıkla kaydetmeden kapattım. Nasıl geri getirebilirim (kaydedemedim)? Hayırlı forumlar.
Merhaba, notepad kullanırken çok uğraş verdiğim ve önemli olan bir notu yanlışlıkla kaydetmeden kapattım. Nasıl geri getirebilirim (kaydedemedim)? Hayırlı forumlar.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 22 Ocak 2025 #2 Eğer not defterini kapatmadıysan C:\Users\Kullanıcı ismi\AppData\Local\Packages \Microsoft.WindowsNotepad_8wekyb3d8bbwe\LocalState\TabState klasörünü yedekleyebilirsin ama muhtemelen kapattığın için geri getirmenin bir yolu yok.
Eğer not defterini kapatmadıysan C:\Users\Kullanıcı ismi\AppData\Local\Packages \Microsoft.WindowsNotepad_8wekyb3d8bbwe\LocalState\TabState klasörünü yedekleyebilirsin ama muhtemelen kapattığın için geri getirmenin bir yolu yok.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.913 Makaleler 60 Çözümler 834 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #3 Ücretli yazılımlar harici zor.