Hocam kusura bakmayın. Akşam için çay koyuyordum da.Heh ilk sekmeyi açabilir misin? db0 ile başlayan.
Hocam kusura bakmayın. Akşam için çay koyuyordum da.Heh ilk sekmeyi açabilir misin? db0 ile başlayan.
Sorun yok.Hocam kusura bakmayın. Akşam için çay koyuyordum
Bu o değil. Yukarda verdiğim klasörün bulunduğu dosyaları kurtardığından emin misin? Bu gösterdiğin dosyalar nereden?
Valla hocam bunlar kurtardı. Ben de arasından seçerim diye png falan hariç kurtardım hepsini.Sorun yok.
Bu o değil. Yukarda verdiğim klasörün bulunduğu dosyaları kurtardığından emin misin? Bu gösterdiğin dosyalar nereden?
Hocam dosyaları kurtarırken programda kurtarılan dosyaların konumunu yazıyor oradan bakman lazım ama muhtemelen yok maalesef.Valla hocam bunlar kurtardı. Ben de arasından seçerim diye png falan hariç kurtardım hepsini.
Şimdi bi daha taratıyorum.
Eki Görüntüle 2420721Eki Görüntüle 2420722Eki Görüntüle 2420723Eki Görüntüle 2420724
Yok hocam ya.Hocam dosyaları kurtarırken programda kurtarılan dosyaların konumunu yazıyor oradan bakman lazım ama muhtemelen yok maalesef.
Hayır, maalesef.Recuva Pro sürümü çıkarabilir mi acaba?
Aldığım notlardan bir kaçını geri hatırladım da diğerlerini de elde edebilseydim keşke.Hayır, maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.