O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.178 Çözümler 1 10 Şubat 2025 #11 Said HtmAGl dedi: Heh ilk sekmeyi açabilir misin? db0 ile başlayan. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın. Akşam için çay koyuyordum da.
Said HtmAGl dedi: Heh ilk sekmeyi açabilir misin? db0 ile başlayan. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın. Akşam için çay koyuyordum da.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 10 Şubat 2025 #12 One Face dedi: Hocam kusura bakmayın. Akşam için çay koyuyordum Genişletmek için tıkla... Sorun yok. One Face dedi: Eki Görüntüle 2420708 Genişletmek için tıkla... Bu o değil. Yukarda verdiğim klasörün bulunduğu dosyaları kurtardığından emin misin? Bu gösterdiğin dosyalar nereden?
One Face dedi: Hocam kusura bakmayın. Akşam için çay koyuyordum Genişletmek için tıkla... Sorun yok. One Face dedi: Eki Görüntüle 2420708 Genişletmek için tıkla... Bu o değil. Yukarda verdiğim klasörün bulunduğu dosyaları kurtardığından emin misin? Bu gösterdiğin dosyalar nereden?
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.178 Çözümler 1 10 Şubat 2025 #13 Said HtmAGl dedi: Sorun yok. Bu o değil. Yukarda verdiğim klasörün bulunduğu dosyaları kurtardığından emin misin? Bu gösterdiğin dosyalar nereden? Genişletmek için tıkla... Valla hocam bunlar kurtardı. Ben de arasından seçerim diye png falan hariç kurtardım hepsini. Şimdi bi daha taratıyorum.
Said HtmAGl dedi: Sorun yok. Bu o değil. Yukarda verdiğim klasörün bulunduğu dosyaları kurtardığından emin misin? Bu gösterdiğin dosyalar nereden? Genişletmek için tıkla... Valla hocam bunlar kurtardı. Ben de arasından seçerim diye png falan hariç kurtardım hepsini. Şimdi bi daha taratıyorum.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 10 Şubat 2025 #14 One Face dedi: Valla hocam bunlar kurtardı. Ben de arasından seçerim diye png falan hariç kurtardım hepsini. Şimdi bi daha taratıyorum. Eki Görüntüle 2420721Eki Görüntüle 2420722Eki Görüntüle 2420723Eki Görüntüle 2420724 Genişletmek için tıkla... Hocam dosyaları kurtarırken programda kurtarılan dosyaların konumunu yazıyor oradan bakman lazım ama muhtemelen yok maalesef.
One Face dedi: Valla hocam bunlar kurtardı. Ben de arasından seçerim diye png falan hariç kurtardım hepsini. Şimdi bi daha taratıyorum. Eki Görüntüle 2420721Eki Görüntüle 2420722Eki Görüntüle 2420723Eki Görüntüle 2420724 Genişletmek için tıkla... Hocam dosyaları kurtarırken programda kurtarılan dosyaların konumunu yazıyor oradan bakman lazım ama muhtemelen yok maalesef.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.178 Çözümler 1 10 Şubat 2025 #15 Said HtmAGl dedi: Hocam dosyaları kurtarırken programda kurtarılan dosyaların konumunu yazıyor oradan bakman lazım ama muhtemelen yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ya. O kadar saçma sapan dosya çıkardı. Bunları çıkaramadı ya. Recuva Pro sürümü çıkarabilir mi acaba?
Said HtmAGl dedi: Hocam dosyaları kurtarırken programda kurtarılan dosyaların konumunu yazıyor oradan bakman lazım ama muhtemelen yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ya. O kadar saçma sapan dosya çıkardı. Bunları çıkaramadı ya. Recuva Pro sürümü çıkarabilir mi acaba?
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 10 Şubat 2025 #16 One Face dedi: Recuva Pro sürümü çıkarabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır, maalesef.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.178 Çözümler 1 10 Şubat 2025 #17 Said HtmAGl dedi: Hayır, maalesef. Genişletmek için tıkla... Aldığım notlardan bir kaçını geri hatırladım da diğerlerini de elde edebilseydim keşke. Çözüm diye raporladım.
Said HtmAGl dedi: Hayır, maalesef. Genişletmek için tıkla... Aldığım notlardan bir kaçını geri hatırladım da diğerlerini de elde edebilseydim keşke. Çözüm diye raporladım.