Yilmaz04
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- 8x2 GB 3600MHz RAM, markasını unuttum
- SSD veya HDD modeli
- Samsung 970 EVO 500GB
- Ekran kartı
- Asus GTX 660 Ti 2GB
- Anakart
- Asus Rog X570-E
- İşlemci
- Ryzen 7 5800X
Birkaç gün önce arkadaşlarımdan duyup Windows 11'imi 22543 derlemesine güncellemeye çalıştığımda Insider sayfasında bilgisayarımın yeni olması ve TPM 2.0 desteklemesine rağmen bu hatayı almıştım:
Bu da Windows health Check'deki sonuç:
Ve whynot11'deki sonuç:
Biraz araştırdıktan sonra OfflineInsiderEnroll.bat isminde bir dosya buldum, çalıştırınca Insider'da "dev channel"a geçebiliyormuşuz. Ben de denedim ancak bu sefer de güncellemeyi daha %1 bile indirmeden "some files aren't signed correctly" hatası alıyorum.
İnternette bu hata hakkında bayağı bi' araştırdım ancak hiçbir çözüm işe yaramadı. Bu güncellemeyi alabilmek için ne yapmalıyım? Windows'u yeniden yüklemek istemiyorum.
Bu da Windows health Check'deki sonuç:
Ve whynot11'deki sonuç:
Biraz araştırdıktan sonra OfflineInsiderEnroll.bat isminde bir dosya buldum, çalıştırınca Insider'da "dev channel"a geçebiliyormuşuz. Ben de denedim ancak bu sefer de güncellemeyi daha %1 bile indirmeden "some files aren't signed correctly" hatası alıyorum.
İnternette bu hata hakkında bayağı bi' araştırdım ancak hiçbir çözüm işe yaramadı. Bu güncellemeyi alabilmek için ne yapmalıyım? Windows'u yeniden yüklemek istemiyorum.