maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 19 Çözümler 28 1 Haziran 2024 #1 Bildiğimiz gibi MacOS cihazlarca Command + Space tuşuna basınca Spotlight açılıyor ve işlem ile arama yapabiliyorsunuz. Aynı özelliği Windows 11 eklentisi ile kullanmak mümkün Adım 1: PowerToys indirin Resmi uygulama* olan bu uygulamayı indirin: Microsoft PowerToys - Microsoft Store’da resmi uygulama Adım 2: PowerRun'u etkinleştirin Adım 3: Hepsi bu kadar, Power Toys arkada çalışır olduğu sürece istediğiniz zaman Alt + Space ile bu özelliği kullanabilirsiniz.
Bildiğimiz gibi MacOS cihazlarca Command + Space tuşuna basınca Spotlight açılıyor ve işlem ile arama yapabiliyorsunuz. Aynı özelliği Windows 11 eklentisi ile kullanmak mümkün Adım 1: PowerToys indirin Resmi uygulama* olan bu uygulamayı indirin: Microsoft PowerToys - Microsoft Store’da resmi uygulama Adım 2: PowerRun'u etkinleştirin Adım 3: Hepsi bu kadar, Power Toys arkada çalışır olduğu sürece istediğiniz zaman Alt + Space ile bu özelliği kullanabilirsiniz.
hukukçubey Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 1.817 Çözümler 3 1 Haziran 2024 #2 Faydalı. Teşekkürler.